Category: Ntah Apa2


>Kurang Ajar erk….

>

as ANAK JATI JOHOR…mmg aku rasa cam nak tampar2 jer mulut PUAKA pompuan tak sedar diri nie….dah ler cari rezeki kat NEGERI AKU….hina plak NEGERI AKU semata-mata takde FAMOUS AMOS kat sini…BONGOK arrrrrr…………len lah ko HINA NEGERI AKU sebab takde MASJID ker…takde SEKOLAH ker…tak pun TAKDE JABATAN KERAJAAN tempat ko cari rezeki tu………nie tak….semata nak penuhi selera tekak ko tu……ko sanggup kutuk NEGERI AKU…akal letak mana?

(double clik utk tengok secara jelas)

pompuan nie kalau aku jumpa….nak jer aku cincang mulut dia tu 44x………..

Advertisements

>GERAMMMM betul aku tau!

>

korang buat apa pagi sabtu nie? fuh……….aku dok gigih menyapu, mop lantai, kemas rumah…..lipat kain, basuh baju dari pukul 7 pagi tadi……….gamaknyer lama bebenar dah rumah nie tak di servis…..habis tu camno….tiap2 hujung minggu jer ada jer kitaorg berjalan2……..he hehe….ALASAN terbaik wok!

tp pagi nie aku bukan nak membebel pasal kerja rumah yang memang tak akan habis nie…….tiap2 hari kemas pun, tetap ada lagi yang tak siap-siapnyer….so, kita lupakan yerk…nama pun SURIRUMAH separuh masa…coz’ separuh masa lagi aku duduk office…kalau jadi sepenuh masa pun time SABTU and AHAD jer lah……tu kalau aku ada kat office….ada cam pelik sikit lah kan……..maaf lah yerk…sejak2 masuk GOMEN nie….takde isitilah OVER TIME dalam kamus hidup aku………..pergi kerja balik kerja ON TIME…cuma kekadang tu masuk kerja ada lari sikit ler timing nie……..lari pun tak byk…tak kurang dari 5 minit….tp balik…WAJIB ON TIME…pukul 5 sharp2 aku dah punch card………..ha ha haa…

Wokeh, sebenarnyer aku nak membebel perihal malam tadi…..pergi dinner kat luar….cam biasa lah kan…bila hari kerja nie….jgn harap ler nak berasap dapur aku tu….kadang2 hari cuti pun tak berasap………i bukan tak nak masak ok ….tp hubby i kata….tak yah masak…nanti dapur berkecah!..boleh gitewww…mana nak dpt husband camnie…….korang ada? ayat riak di situ…tp aku tak bermaksud nak meriak kan diri kan….hubby korang pun yang TERBAIK di antara yang TERBAIK selagi dia orang tahu tanggungjawab dan setia pada korang selamanya………..ha ha ha ha….no nombor 2 ke nombor 3 kerr nombor 4 ker…or kekasih gelap ku….wah gitewww……………….

Malam tadi we’ll gi dinner kat tempat baru……1st time nak try makan kat situ……….tekak memasing dah jemu jelak makan kat tempat biasa….tp tempat biasa tu…..yang TERBAIK ler kat kluang nie……..masak sedap….services tip top……harga murah….tp kalau dah hari2 makan kat situ…bosan gark ler….so, mencari ler port makan baru……and hubby aku stop ler kat restoran baru tepi jalan besar …………….coz’ tengok takde ler ramai orang yang menunggu pun….ada ler kot dlm 4 meja yang still x dpt makanan lagi…tp air dah separuh gelas……duduk2 hubby aku dah bisik….nie sure lembsss nie…..ha haha….1st impression dah BAD kan…

Aku tengok jam……pukul 8.05 mlm…dah jadi tabiat aku, masuk kedai makan…tengok jam…coz’ aku nak pastikan berapa lama dia ambil masa nak serve kat customer……….we’ll order nasi goreng kampung + nasi paprik…tu jer kan…simple menu……and air kiwi blended for me and teh ais for my laling hubby………wokeh…after 10 minit air sampai…….fuh……hidang air yg simple camtu pun ambil 10 miniit….takpe kita tengok berapa lama utk menu utama sampai…….wah menu utama gitew…mcam ler aku order ikan bakar ker…ikan tiga rasa siap tom yam kung ker…….sambil-sambil nunggu tu…..air dah separuh cawan dah habis….gelas tinggi tu yerk…bukan gelas sederhana tinggi…………makanan tak sampai2….aku siap order keropok goreng satu bakul……naik habis keropok tu pun….makanan tak sampai2………aku cakap ngan laling hubby…ni 1st and last time ler datang sini makan………..kalau org ramai tu takpe ler jugak…..ada ler alasan makan lambat sampai kan…………

Air dah habis…..makanan baru sampai…tu pun minum bersukat2 ok takut nanti time makan tak cukup air……..hahahah………….after 1 jam 5 minit baru ler makanan kitaorg sampai…..so bermula lah acara orang kelaparan nak menyuap makanan………..pergghhhh……..udah ler lemsss……..nasi goreng aku tak panas langsung ko……………….geraammmmm jer aku…….hubby aku panggil pelayan dia….tanya nasi goreng tu baru masak ke apa? pelayan tu cakap…baru jer masak………………bykkkkk ler ko punya baru masak…kalau baru masak……sure berasap2 panas nasi goreng kampung aku tu……….nie….sejuk beku mcm dah lebih sejam masak………ke ko dah masak dulu pastu tunggu nasi paprik laki aku siap baru ko hantar sekali…………..aku apa lagi…suruh dia goreng balik arr………mana syok nak makan nasi goreng sejuk beku tu…udah ler menunggu sejam………sampainyer camtu…………hangennnn tul………….

Hubby aku siap order air segelas lagi ko…………yelah, nunggu sejam….makanan baru sampai….ko agak2 boleh ker bertahan air yang dah sampai 50 minit sebelum makanan sampai………xde maknanyer lah kan….nak2 Batrice dok mengulang minum air mama dia…pastu minum air papa dia………dari budak tu mood baik……..sampai ler dia buat peel coz’ dah bosan………dan bila anak dah buat peel…mula mak dia nak tukar kaler jadi kaler HIJAU……

We’ll makan cepat2……….malas nak menikmati makanan tu lelama……….dah lambat…..services hampeh…..tak sedap plak tu…….and mahal lagi……complete set utk membuatkan customer lari…….wah giteww…..nie namanyer customer CEREWET yerk…..aku dah keluar duit nak makan kat tempat ko…..sila ler bagi layanan yang terbaik………….

Lagi satu…………aku menunggu sejam…baru makanan tak sampai-sampai………..orang meja depan aku sampai 20 minit dpt makanan lagi awal dari aku……lagi ler aku hangen……mentang2 ko kawan ngan owner restoran….sedap2 jer ko dpt makan awal yerk……orang lain berjanggut menunggu….panas tul hati aku makan kat situ malam tadi………..so pada owner2 restoran………tak kira ler yang datang tu orang yang ko tak kenal ker….regular customer ko ker…..sahabat baik ko ker….pak cik sedara ko ker….sila ler layan sama rata……kalau rerasa nak layan lebih2…suruh jer diaorg makan kat rumah ko….ko masak special utk diaorang………….geram tul aku tau

So, kesimpulannyer…..itu ler 1st and last time aku makan kat situ…tak datang makan kat situ pun aku tak rugi……tempat yang selalu aku gi makan lagi 100 markah lebih baik dari tempat makan yang malam tadi….fuhhhh……..akhirnya aku berjaya gark melepaskan perasan tak puas hati aku…………

>B.E.N.G.A.N.G

>

Bengang – Akim

Aku bosan dengan cinta mu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku

Aku fikir kau tak searus
Lebih baik ku beralih
Biar kan diriku terus bersendiri

Ku tak fikir engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

Korus:
Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanya lah bibir berkata yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Kerunsingan diriku terasa

Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka

Tak mungkin akan ku kembali
Jika janji sekadar mimpi
Tak mungkin ku sama dirimu yang sering berdusta

Ulang Korus

Letih hatiku diserang pilu
Letih hatiku teringat janjimu, oooh caramu
Akan ku teruskan hidupku, oh tanpamu

Ulang Korus

>Sedih arrrrr

>I kan tertinggal konsert minggu ke 7 AF kan……
so…….tengahari tadi baru dpt tengok ulangannyer…
wahhhh……….mau nangis oooo
kenapa?
kenapa?
kenapa?

kenapa Aril yg terkeluar…….persembahan dia meletup apa!

wa wa wa wa

note : 1st time nak comment about AF nie………….

>Hari Berjimba Part !

>(berjimba tu ala2 bersuka ria ………he he heh)

Entry b4 tu tadi……opening jer……nak memanas kan blog……keh keh keh keh ……..padahal idea x mari………wokeh !……..full story from jemari yg lentik halus lagi gebus nie yerk…………..layaaannzzzzzz

Hari Rabu kul 10 pagi dah tercokok kat penjara………tp bas gerak kul 11 a.m……sempat ler gi isi perut dulu ……….laling hubby & anak dara tu yg ngantar ye puan2 sekalian………….isi perut ngan soto………..and then balik ke penjara balik………..prong preng prong preng……..kul 11.30 gark baru nak gerak…….nama pun janji melayu…………..yg pelik tu……kalu pesertanyer ramai pompuan, xde ler kisah sgt kalu lewat kan………ini idak………..98% adalah kaum A.D.A.M …….x paham camno depa leh lewat gark………………gosok baju sendiri kot…………keh keh keh

Cam biasa ler………bila nak berpisah…….ada ler drama air mata kan …………. ooopppps ………….. bukan drama air mata I ngan Laling hubby yerk……….drama air mata anak dara sorang tu ler…………..dia sibuk nangis cam hape semata nak ngikut naik bas……bukan nak ngikut mama dia………tp nak naik BAS………..di tekan kan sekali lagi yerk puan2………nak naik BAS…………hu hu hu………….last2 x makan pujuk jugak……..terpaksa guna MAMA XDE PERASAAN ler………letak dlm keta……..terus suruh Laling Hubby jalan……..hu hu hu…….kejam nyer lah rasa kan……..kalu di layan……..sampai depa tiba melaka pun, Zana x abis lagi nak pujuk anak dara tu………

Sampai Mahkota Hotel around 2.30 pm……………panas lah wei melaka ……………udah ler cuaca panas, hati pun mau panas…………….patut ler pihak hotel dah standby bilik ler kan…….ini idak, kami sampai……..bilik x standby lagi…………….tekanan di situ uols………Zana dpt masuk bilik pun dekat pukul 3 ………..ngan x makan tengahari lagi……ngan panas nyer……..ngan hausnyer…….dok melangguk tunggu pihak hotel standby bilik…………..masuk bilik, baring2 kejap……..terus cepat2 turun ke ballroom utk sessi raptai…………adeh…….acik penat lerrrr……………….+ ………..lapar……..

** jejaka2 macho baru kuar dari bas **

Zana x larat nak membebel dah nie……layan jer lah gambar2 yg ada utk part 1 nie yerk………..

** nie kalu anak dara tu ngikut……..x sempat masuk bilik, dia dah terjun dulu ler gamaknyer…**

** ye ……..itu arah nak ke bilik Zana yerk…….kat sini, jenis apartment…….Zana dpt 1 apartment ada 2 bilik…….means ada 4 org ler kan……….Zana sorg AWAM …….lagi 3 UNIFORM…….nasib ler yg sebilik tu pun sama institusi**

** ini hall bilik………..hari last baru berkesempatan nak bersenang lenang kat hall…….kalu tidak, xde harapan……….**

** katil kami………..wakakwakaha………..tempat beradu satu malam……air cond sejuk gilerrr**

My opinion………biasa2 jer hotel nie……tp ok ler kan coz’ nama pun free………he he he……..kalu x gi majlis2 cam nie or gi kursus………x merasa gark nak tido hotel……keh keh keh………tetiba sedar diri plak……………..dari 10 bintang………boleh ler kasi 6 bintang jer…………..

Next entry Zana sambung story berjimba di bandar melaka waktu malam plak yerk……….he he he …….x larat………mata dah ngantuk………….

(oppsss ……….sumer sedia maklum yg opis zana dah blok penggunaan internet kan…..so, sumer entry adalah auto publish…..but…….kot2 tetiba waktu2 opis korang nampak Zana tinggalkan jejak…….jgn plak terkojut yerk………….coz’………..opis cuma blok penggunaan internet start kul 9 am until 4 pm………pagi sejam tu sempat ler meronda kejap………pastu sejam sebelum balik tu pun sempat gark ler cuci2 mata kat rumah korang tu…………..dia cam ala2 biskut chipsmore ler……..KEJAP ADA…….KEJAP X ADA…….)

Lupa plak nak jaja muka tuan rumah di hari pertama di Melaka kan……..ha ha ha…nak jugak….!!!!………sorry lah yerk…….lupa plak nak snap gambar sendiri time sampai siang tu…….wakakahakahkah kah ah

>JAM 2 PAGI !

>

tika ini……….jam 2.00 pagi ……..dah masuk ahadkan
i still dok mengadap lappy lagi…he he he

sebenarnya I & Co baru balik dari melaka
jalan2 cuci mata, cuci poket sekali……lalalalalalla
later I citer erk
episode…jalan2 cari makan………..

ngantuk tp mata x mau tido……
laling hubby pun still dok mengadap tv……..
cam org giler nengok bola
ckp sorang….pastu marah……mengong tul ler……
ntah apa2 ntah…
x paham tul ler ngan org lelaki nie……
boleh x kalu nengok bola tu…senyap2 jer……
nak bising pi nengok @ kedai mamak sana………

pssstt :- sapa terkeluar minggu nie erk AF7………I x sempat nengok ler tadi……..

alamak……….laling hubby dah masuk bilik lorr……..gud morning sumerr…….
sure korang dah selamat belayar dah time nie kan…………

>Mentang2 i tengah kemaruk ngan tudung ekin
ada plak model tambahan yg nak merasa jadi ala2 ekin
ngan spec itam besar
ngan tudung ekin
amacam, ada mana2 editor majalah fesyen nak ambil dia nie jadi model tak
bayaran boleh bincang lerrr….don’t worry……dia nie x demand punya

Tp kalu nak dia posing cam nie….kena bayar lebih sikit ler yerk….

Anyone interest, please contact her PA ……

>TIKUS, SINGA & MONYET

>

Kamu mahu tahu personaliti kamu dan juga teman-teman? Apakata kamu semak tarikh lahir ini :-
Januari 01-09 ~ Anjing, Januari 10-24 ~ Tikus – My Batrice, Januari 25-31 ~ Singa – Laling Hubby,

Februari 01-05 ~ Kucing, Februari 06-14 ~ Merpati, Februari 15-21 ~ Kura-kura, Februari 22-28 ~ Harimau Bintang

Mac 01-12 ~ Monyet, Mac 13-15 ~ Singa, Mac 16-23 ~ Tikus, Mac 24-31 ~ Kucing

April 01-03 ~ Anjing, April 04-14 ~ Harimau Bintang, April 15-26 ~ Tikus, April 27-30 ~ Kura-kura

Mei 01-13 ~ Monyet, Mei 14-21 ~ Merpati, Mei 22-31 ~ Singa

Jun 01-03 ~ Tikus, Jun 04-14 ~ Kura-kura, Jun 15-20 ~Anjing, Jun 21-24 ~ Monyet – It’s me, Jun 25-30 ~ Kucing

Julai 01-09 ~ Tikus, Julai 10-15 ~ Anjing, Julai 16-26 ~ Merpati, Julai 27-31 ~ Kucing

Ogos 01-15 ~ Monyet, Ogos 16-25 ~ Tikus ,Ogos 26-31 ~ Kura-kura

September 01-14 ~ Merpati, September 15-27 ~ Kucing, September 28-30 ~ Anjing

Oktober 01-15 ~ Monyet, Oktober 16-27 ~ Kura-kura, Oktober 28-31 ~ Harimau Bintang

November 01-16 ~ Singa, November 17-30 ~ Kucing

Disember 01-16 ~ Anjing, Disember 17-25 ~ Monyet, Disember 26-31 ~ Merpati

Anjing:
kamu memang seorang yang setia dan manis orangnya. Kesetian kamu memang tidak boleh disangkal lagi. kejujuran dan keikhlasan adalah kekuatan kamu, malahan di dalam kerjaya kamu memang boleh dipercayai. Kamu adalah orang yang sederhana dan sering bersikap rendah diri. Kamu bukan orang yang akan mencari masalah dan sukakan suasana yang damai. Kualiti itulah yang menjadikan teman-teman suka berada di sisi kamu. Cita rasa kamu di dalam fesyen juga di akui baik dan kamu akan mudah terasa malu dan sedih sekiranya almari pakaianmu tidak lengkap dengan pakaian yangmengikut peredaran fesyen. Biarpun kamu tidak mempunyai teman yang ramai tetapi teman-teman yang bersama dengan kamu memang mempunyai kualiti yang baik.

Tikus
Kamu ini memang penuh dengan muslihat! Namun, sikap itulah yang menjadikan kamu nampak bijak dan menjadikan wajah kamu comel dan mudah menarik perhatian orang disekeliling mu. Ramai yang suka berkawan dengan kamu kerana sikap kamu yang memang mengundang keseronokan kepada orang lain. Memang kamu sering dijemput untuk memeriahkan majlis dan ramai yang menyukai kehadiran kamu, tetapi kamu begitu sensitif orangnya dan itu menjadikan orang sekelilingmu berhati-hati untuk berbicara dengan kamu. sekiranya ada yang berani menggunakan perkataan kasar, memang mereka akan mengundang kemarahan kamu di tahap maksimum! Kamu perlu bijak mengawal emosi kamu kerana teman-teman juga manusia yang tidak lepas dari melakukan kesilapan.

Singa
Begitu kontra dengan spesies kamu, rupanya kamu ini memang pendamai orangnya. Kamu tidak suka terlibat dengan pertengkaran atau pergaduhan. Kamu begitu sukakan aktiviti luar rumah dan tidak gemar melepak tidak tentu arah tujuan. Memang dilahirkan untuk menjadi ketua dan memberikan arahan kepada orang lain dengan cara yang paling disenangi. Kamu memang suka menyayangi dan disayangi orang lain. Namun, kamu memang mudah dipermainkan oleh orang lain, jadi berhati-hati.

Kucing
Kamu memang penyayang,disayangi namun kadang-kala begitu pemalu. Kamu sukakan keadaanyang senyap dan damai. Di dalam kehidupan, kamu suka mempelajari tentang perkara baru dansentiasa melakukan setiap sesuatu dengan bersungguh-sungguh. Di dalam situasi normal,kamu memang nampak tenang tetapi apabila kamu dicabar, serta merta kamu mudah mengamuk! Mereka yang bernaung dibawah kucing memang bijak bergaya.Orang sekeliling mu sering menjadikan kamu sebagai idola di dalam berpakaian. Kamu bijak bersosial tetapi hanya bercakap dengan orang kamu kenali. Kamu memang begitu berhati-hati memilih teman.

Kura-kura
Kamu semakin hampir dengan kesempurnaan dan begitu baik hati. Kebaikan kamu akan sentiasa dikenang orang sekeliling kamu. Kamu sukakan kedamaian, sekiranya teman-teman ada menyakiti hati kamu, kamu tidak akan cuba menyakitkan hati mereka pula. Kerana ini, kamu memang disayangi dan disenangi teman-teman. Kamu juga tidak suka cakap belakang dan orang sekelilingmu begitu senang dengan cara kamu melayan mereka. Kamu sentiasa akan memberi kasih sayang dan tidak pernah mengharapkan balasan. Pemurah juga adalah sikap kamu dan kamu sentiasa melihat kehidupan sebagai latihan praktikal.

Merpati
Kamu adalah simbol sikap yang sentiasa riang. Apa saja yang kamu lakukan, kamu akan enjoy setiap detiknya. Kahadiran kamu menjadikan teman-teman serta orang sekeliling begitu riang dan senang dengan sikap kamu. Kamu adalah ketua di dalam kumpulan teman-teman dan bijakmemujuk dan menghiburkan hati orang yang sedang gundah-gulana. Hipokrasi adalah sifat yang paling kamu benci dan orang yang sebegini memang kamu tolak tepi. Di dalam pekerjaan, kamu memang teratur dan sistematik. Namun, awas! Kamu mudah jatuh cinta!

Harimau Bintang
Kamu seorang yang misteri. Kamu boleh berhadapan dengan tekanan dengan tenangnya. Kamujuga boleh menghadapi setiap senario yang menguji kesabaran tanpa perlu mengamuk untuk melepaskan geram. Kadang-kala, kamu ini kejam orangnya. Hmmm kamu suka bergosip tetapi hanya bersama dengan teman-teman yang kamu percayai sahaja. Mereka yang bernaung di bawah harimau bintang adalah begitu teratur dan kemas orangnya. Tetapi, apa yang tidak tahan dengan sikap kamu yang mahu setiap sesuatu mengikut cara kamu. Sikap itulah yang menjadikan kamu senang hilang kawan. Namun, apabila teman-teman menghadapi masalah, kamu adalah orang pertama yang mereka cari.

Monyet
Tidak sabar dan begitu hiperaktif! Kamu mahu segala-galanya dilakukan dengan pantas. Namun, kamu memang sederhana orangnya dan begitu suka apabila ramai yang memberikan perhatian kepada kamu. Kamu bijak berhadapan dengan masalah dan tidak mahu terlibat dengan sebarang kontroversi. Setiap langkah dan keputusan, kamu akan berfikir sebelum melakukannya. Kamu mempunyai kata hati yang kuat dan itulah yang menjadi penyelamat kepada kamu. Jangan tidak tahu, mereka yang bernaung di bawah monyet memang begitu bijak mencari wang dan begitu pandai mengatur kewangannya. Kamu memang akan berjaya di dalam perniagaan.

Credit to :- Mama Cik Mya

>Mlm semalam lepas makan @ Rest Sri Nara, laling hubby bwk gi bandar kluang…he he he…cara2 si laling hubby memujuk i tanpa perlu dia mengeluarkan madah pujangga bagai……bwk pi shopping sajork…..gerenti secara automatik i nyer merajuk tu akan ilang tanpa dpt di kesan……keh keh keh….kijam kan kan kan……tp i tak kisah……………

Tp heran ler ……..giler babas punya byk keta @ bandar……….sana jem, sini jem…..x pernah2 ler…..dah ala2 berada di KL plak ………………….korang nak tahu pasai apa………….korang nengok gambar bawah nie erk……….korang tahu ler………….

haah tu………..PACIFIC baru buka lorrr………i lupa nak info……..KLUANG MALL baru rasmi siang tadi (24 Disember 2008) ……….makin meriah ler shopping mall kat kluang nie……..x yah nak gi BP semata utk ke PACIFIC……keh keh keh…i likeeeeeeeeee……………..yelah, bg i yg duduk kluang nie……….ada shopping mall cam nie pun dah cukup besar hati dah……….dah kira besar w/pun x leh lawan MV nun………at least mcm2 dah ada kat sini…………….dan yg pasti….i boleh bermaharajalela menyoppingkan diri i……..keh keh keh………lagi byk choice maaaaa

Dlm byk2 kedai dlm Kluang Mall tu, hanya yg terpilih yg menarik perhatian i…antaranyer ialah ini :-

ini menarik gark……..teringat entry yong plak yg dok tayang laksa yg dia order tu…

wah ini pun ada……….cukup menarik nie…..

Ini plak yg paling BEST ……… hu hu hu….lama dah ngidam dgn yg ini………asyik dok nengok korang tayang korang makan benda tu ajer………kali nie, i dah boleh tayang plak bila i beli erk………wakakkahakakhakahkkkah

Senangyer hati i kan………..mlm tu sempat merembat sock utk batrice, mattress protector & bedsheet queen & single size…………keh keh keh….lenkali leh masuk plak kat kedai2 idaman i tu kan…………………………

>SPEED TEST?

>dolu2 time bergelar pelajar……..subject TYPING adalah salah satu subject yg jadi kegemaran i…….yelah, before that pandai guna typewriter jer………..mana i mampu nak beli computer that time masa belajar @ sekolah menengah kan……buat kertas kerja pun gigih menaip……..typewriter tu pun my mum yg belikan…..byr ansuran lagi……..now, ntah mana ntah i letak…ilang ingatan ler plak……

Balik pd citer yerk……….yelah, amik course pun Secretary……so…..subject typing nie mmg WAJIB ler……dulu2 training caranyer……letak tgn @ keyboard…pastu tutup ngan tisu or kain…….terkial2 ler nak menaip….yg kelakar tu bebudak lelaki ……….diaorg tu memain jer lebih…dah ler lecture masa tu muda belia lagi…..asyik kena auta jer ngan bebdk lelaki class zana…..mmg meriah ler bila class typing nie………

But now, alhamdulillah, dr patuk2 ayam…….seketul seketul type……dah laju ler sikit………dah boleh type tanpa pandang keyboard…..he he he

So, just gatai2 tangan test buat speedtest nie………..korang try ler………rasa2nyer Yong dah buat kan……..he he he…

266 points, so you achieved position 269161 of 1652384 on the ranking list

You type 344 characters per minute
You have 65 correct words and
you have 0 wrong words

Nie kalu i pi amik test TRENGKAS nie……..dah LULUS dah nie…..dia nak 60 wpm jer…tp i leh buat 65 wpm…….vangga vangga vangga…tp xde ler laju mana pun