>

Perasan tak apa yang takde kat gambar kat atas nun! list follower takdeeee uol’s.  hu hu hu hu……sedih nie…..sumer follower tarik diri dari jadi follower aku ker? merajuk ke semua follower tu…? ke blog nie dah tak best? ………sedihnyaaaaaa…….

ooooo…rupa2 nyer bukan aku sorang yang kena…..kengkawan yang lain pun kena yerk…blogger nie naper? mcm2 jadi dah nie….hari tu tak boleh nak sign in…..pastu langsung sumer comment and entry utk hari tersebut hilang…opss….entry ada…tp dok dlm draft…comment jer tak dpt di kesan…..sedih sudah…

Kali nie..follower plak yang hilang…….camno tu….takkan nak suruh follower sekalian follow blog kita balikk……! harap2 it happen for good k…….

to blogger…jgn arrr merajuk2…tak best ar camnie….nanti aku plak merajuk tak nak update blog..lagi ler haru…….en blogger…jgan majuk2 erkkk………