>1 Disember 2008
8.45 mlm

Tgh syok2 main game kat pc……..papa dok terjerit2 kat luar……apahal plak laki aku nie…? kacau daun tul ler…dah nak angin dah nie…dia main game kita tak sibuk pun panggil2 tau…

tak lama pastu…..budak kecik tu plak nyibuk….sibuk tarik baju ajak kuar sambil mulut kecoh

Batrice : mama……..mun……mun……jom jom!
Mama : yelah moon…gi ler ngan nengok ngan papa…mama nak main nie jap…dah nak game dah nie..
Batrice : mun……….jom
Mama : yelah yelah…..kacau arr echa & papa nie….

WAH……………cantiknyer…….terlopong sat mulut nie………masya allah………..kuasa Allah yg menjadikan bumi & langit dan seluruh isi alam……..cantik sangat…………DIA seperti tersenyum pada sekelian makhluk di bumi…………..

korang nampak?…………sorry lah yerk……..camera zana camera murah jer…..tu yg tak leh nak dpt gambar cantik tu…………..ok kita try zoom yerk kengkawan…………

nampakkan…………masya allah…….

look like………..bibir yg tersenyum dan mata yg memandang……..tp time nie yg sebelah lagi tu cam dah kabur2 sikit………..

kalu ikut kat akhbar……..fenomena nie berlaku 5 tahun sekali………yg mulut tu bulan…….yg mcm mata tu planet mustary & zuhrah kalu tak silap………….naper 5 tahun lepas x nampak erk…….? kih kih kih…………

Advertisements