>

cam biasalah kan……hari2 kerja nie mmg makan luar punya…..xde masa + M.A.L.A.S ………..lepas makan………..pergi beli Big Apple………..lama dah rasanyer x makan donut Big Apple……tu yg cam mengidam tu………….cam biasa lah………beli 3 ketui jer……coz’ laling hubby tu bukan makan pun…..this time i ambil Choreo, Say Cheese and Alien ……..yummy yummy………

1st time try ambil yg Say Cheese tu……………sheedaapppnyerrr…………..rugi tak ambil selama nie…hu hu hu…….tp tulah, dpt ler merasa sikit……..selebihnya anak dara sorang nie yg ngabiskan Say Cheese tu………..x cukup sebijik Say Cheese tu…….dia makan lagi plak yg Choreo tu…….abis separuh jer lah…..ha ha ha……yg lelain………..sapa yg punya….MAMA BATRICE yang punya !!!!

Yeah…!!! Big Apple ada promotion uol’s ………start from 15th April until 31st May………..jom ramai2 beli Big Apple next month………………

Sumer2 I suke…………tp yg selalu beli tu Duren Duren, The Alien, Choreo Moonraker……..so…after this akan tambah satu lagi……….Say Cheese……..yummehhh!

Korang boleh refer to www.bigappledonuts.com for more info………but, from now boleh starting membeli belah di Big Apple……….voucher di atas korang akan dpt bila korang beli donut di Big Apple lah kan………….simpan coupon redeem tu yerk kengkawan……………utk d guna pakai pada 15 April nanti……….eceeeceeehhhh

Camno badan x bertambah berat erk………..asyik nak mengumpul lemak yo….pastu bising pasai apa badan x turun2……….kah kah kah………….