Category: My Giveaway


>

Salam…sorry dear
a bit busy sikit lately..
ngan computer aku yg still sakit tak di baiki2 lagi nie…
menumpang kasih kat laptop jabatan…hu hu hu
So..again
CALLING FOR PEMENANG-PEMENANG SAGUHATI ANAKKU COMEL GIVEAWAY
1) SIS NOR – 
2) EB
AND

PLEASE….email alamat korang kat aku yerk.  zana.nordin82@yahoo.com ASAP. 
TAKNAK HADIAH KER? he he he he
BUAT PEMENANG YANG DAH BAGI ALAMAT MASING-MASING.  BY ESOK ZANA POST K DEAR…SORRY LAMBAT COZ’ AMAT LER BUSY LATELY NIE.

SO…BY THIS WEEK DAH BOLEH DAPAT DAH CENDERAHATI DARI ZANA TU K DEAR.

>

Drum roll please!
.
.
.
.
.
.
.

So, dengan ini secara rasminya aku nak umumkan 10 orang pemenang Giveaway Anakku Comel by LittleStoryFromLittleFamily
2 orang pemenang yang bertuah untuk menerima t-shirt dan FM from Bandung dan cenderahati buat si comel adalah :

1. peserta no. 45
&
2. peserta no. 85

dan
8 peserta bertuah yang lain yang bakal menerima FM dari bandung dan cenderahati buat si comel adalah :

buat sumer yang bertuah,


dan 
harap berpuas hati dengan hadiah yang tak seberapa nie.
Terima kasih kerana sudi join giveaway dari Zana nie k.

mereka-mereka yang tersenarai di atas, sila emailkan alamat dan no. phone ke zana.nordin82@yahoo.com untuk urusan penghantaran hadiah yer.

Insya Allah, dalam masa terdekat nie….Zana akan buat contest sempena meraikan Anniversary Perkahwinan Zana & Hubby.

Buat yang tak terpilih tu…maaf, ini sahaja yang mampu Zana adakah. Jangan kecil hati, jangan kecewa….next time cuba lagi k.

 

>

ok…………..dah sedia ke sumer nak tahu siapa-siapa yang bertuah dalam Giveaway Anakku Comel by LittleStoryFromLittleFamily tu?
Sabar dek non….sabar……………………..
Jom tengok upacara oppsss…upacara ker…jaggal plak bunyinya yerk….ok ler…kita tukar kepada sessi mencabut nama-nama mereka yang bertuah yerk………

Tu dia….takde balang indah …..kita pakai mangkuk free pun jadi ler kan……

and…..si tukang cabut….di kocok-kocok yerk Batrice…kasi mesra sumer nya tu…

nampak tu…………….bukti yang nama-nama tu telah di kocok2 oleh tangan munggil anak dara ku.

ha ha ha……yg nie terbatal yerk…………mama dia suruh ambil 1-1…dia pergi genggam sumer mana yang dapat……………so….buat semula ngan arahan mama dia sambil kita belajar kira 1 – 5 jer yerk…

and
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hasilnya……..
5 nama bertuah yang di cabut undi oleh anak dara ku….

So………..keputusannya kena ler tunggu yerk.

 Insya Allah…kalau tak petang nie…..esok pagi sayang-sayangku yerk.

HADIAH….
BERITA BAIK! ada penambahan hadiah menjadikan 10 pemenang yang bertuah akan terima ole-ole dari Bandung.
 

>Alhamdulillah…………tak sangka…..ramai jugak yang join Giveaway anjuran blog picisan aku nie. Thanks korang coz’ join simple Giveaway nie.

So…sila check link korang yerk..if ada yang teringgal…sila maklum Zana. Yelah…bila dah banyak penyertaan tu takut ada yang tertinggal link plak.

  1. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  2. http://iedaimmi.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  3. http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  4. http://myloveofheart-qaizana.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  5. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  6. http://hunny-ourlittleangel.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  7. http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  8. http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  9. http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  10. http://atie-bluesky.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  11. http://eda83.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  12. http://setotnara.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  13. http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  14. http://mummyhazasukacontest.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  15. http://ehemsz.blogspot.com/2011/03/eisya-anakku-comel-giveaway-by.html
  16. http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  17. http://mommysukacontest.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  18. http://ehemsz.blogspot.com/2011/03/eifal-anakku-comel-giveaway-by.html
  19. http://mamapapaaqish.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  20. http://norliza989.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
  21. http://ninagacontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  22. http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  23. http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  24. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  25. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by_01.html
  26. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by_5778.html
  27. http://ladyziana78.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  28. http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  29. http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  30. http://crazyabtcontests.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway.html
  31. http://crazyabtcontests.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway_01.html
  32. http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  33. http://edmia.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  34. http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  35. http://kenit197.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  36. http://mummylovers-pinky.blogspot.com/2011/03/giveaway-46-anakku-comel-giveaway-by.html
  37. http://sawsawlady.com/2011/03/03/anakku-comel-giveaway-by-littlestoryfromlittlefamily/
  38. http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  39. http://mahalucky79.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway.html
  40. http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  41. http://contestheartyz.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  42. http://achiqlebon.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  43. http://sw33tdarling.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by-littlestoryfromlittlefamily
  44. http://deekuntum.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  45. http://mammalova.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  46. http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  47. http://jueleecontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.htm
  48. http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  49. http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  50. http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by_04.html
  51. http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  52. http://chekguazrinedancontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  53. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by_04.html
  54. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  55. http://shahzurahabibcontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  56. http://bidadaricenta.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  57. http://rayyancontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  58. http://join-giveaway.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  59. http://greennnpanda.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  60. http://mummysyafie.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  61. http://alinalancontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.htm
  62. http://norwidadi.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  63. http://pearleikichi.blogspot.com/2011/03/ga-lgd-anakku-comel-giveaway-by.html
  64. http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  65. http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  66. http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  67. http://wanoen.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  68. http://mieramomochan.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  69. http://akiratoriza.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-from.html
  70. http://allboutgancontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  71. http://tungkukayu.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  72. http://mamayuni4u2c.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  73. http://my-khalish.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  74. http://shakiddo.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  75. http://zazawani.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  76. http://ayucontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  77. http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  78. http://theredcheek.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  79. http://apaizah.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  80. http://akma81.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway.html
  81. http://aanie.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  82. http://mycontestzone.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  83. http://mamaizzul.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  84. http://mrsfizacontest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  85. http://sufeenan4contest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
  86. http://noorhalim853.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html

*** Dalam masa 2-3 hari ….insya allah, setiap penyertaan korang akan Zana terjah k….ada tu memang dah terjah…tp tak berkesempatan nak tinggal jejak.  Jangan kecik hati k. Don’t worry…..penyertaan korang akan zana check satu persatu.

>My 1st give-away ever………………

As usual, ada contest ada syaratnya kan.

1. tak wajib FOLLOW – suka ati korang la nk follow ke x. Tapi for me, kalau korang FOLLOW pun bagus jugak…at least, segala maklumat terkini about this giveaway korang dapat tahu kan.
2. Sila buat satu entry dengan tajuk : Anakku Comel Giveaway by Littlestoryfromlittlefamily.  

3. Letak banner di atas dalam entry dan sidebar korang beserta linkback ke entry ni.
3. Upload 1 saje picture anak korang yang korang rasa paling comel dimata korang. If ada lebih dari seorang anak, boleh buat 1 entry, 1 picture anak k. Dah siap entry, jangan lupa tinggalkan komen dengan link entry anda tersebut di entry ini.
4. tarikh tutup 12.03.2011 jam 11.59 pm
5. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan anda untuk join giveaway nie.
5. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan undi yang di lakukan oleh Batrice. Masuk tabung, kocak-kocak and tarik nama pemenang. So…if you’re LUCKY…u will WIN this giveaway. But don’t worry…hadiah adalah untuk 5 orang yang bertuah.
Mudah kan.
So…jom join my 1st giveaway nie

Hadiah :
Di bawa exclusive dari Bandung. he he he…..

>~ TAMAT ~

>

Secara rasminya Giveaway Anakku Comel by LittleStoryFromLittleFamily di tutup.
Thanks for yang menyertai.

Zana sedang pelan-pelan kayuh menjengguk penyertaan kalian sumer..
Insya Allah by Khamis (17 Mac 2011) keputusan akan keluar yerk

TUNGGU!