Category: Dating wif Friends


>

 
Minggu nie jumaat cuti kan……..ye ye ye ye …cuti lagii…ye ye ye ye…aku cam nak balik Tenggaroh ler…..kawan sekolah aku dulu kawen…..tp masalahnyer….sepupu hubby pun kawen tarikh yang sama……camno tu…..hati nak ke rumah kawan aku….tp fikiran suruh pergi ke rumah sepupu….berbalah bagi dah nie……mmm……..kalau leh kerat2 badan aku separuh ke sana separuh ke sini kan best……bukan apa, aku nak sangat gi majlis kawan aku tu coz’ nanti boleh ler aku jumpa geng2 lama masa sekolah……bertahun ko tak jumpa diaorg….rindu aku nak bergossip sesama diaorg cam dulu……..takpe…tu nanti aku fikir2 kan lagi…….tak pun nanti aku buat solat tahajjud minta petunjuk.
citer last friday……….alkisahnyer aku temankan geng porno aku kat office nie………kak eina cari besday present utk laki dia……….so…..memecut lerrr kami dua org ke Kluang Mall……cari besday present….apa yang di cari tu, x yah ler aku revealed kat sini erkkkk….tu privacy dia…….len ler aku yg cari barang…nak gark aku  nunjuk2 kat korang walaupun harga rm10 sajerrr………..
Lepas dah dpt apa yg di cari…….apa lagi…….cari port isi perut ler kan……aku nie asyik dok citer yang kitaorg selalu makan kat Radix Fried Chicken…..so, hari tu…kak eina nak try ler gark RFC tu ok ke tak……he he he…jom tengok apa yg kami order……
 
my chicken chop with blackpepper source…..sooodapppppp
tak caya……nie aksi makan melampau dari aku
 
tu dia gigih buka mulut luas2 …..keh keh kehk…..sebenarnya gambar di candid oleh kak iena…..
 
yang nie plak….nasi ayam panggang ordered by kak iena...
 
poyo erkkk….sopan santun jer tau gambar ko aku snap……….pompuan nie mmg…control memanjang……pastu sibuk bebel ckp gemukss…….ko nak kurus camne pun aku tak tahu ler kak…….nie stok cutting model…tp model pendek ler …..
So sudah kenyang……jom balik opis balik……..
 
Sampai opis kul 3,15 pm….lewat 30 minit tu……tp ada aku kesah…!!!!!!
boss aku xde kat opis….so, sesekali jer pun masuk lambat kan…….

>citer basi………since Wanie pun dah up citer dia ke Kluang last 2 week………so ………i pun gedik2 nak update gark lerr………..yelah, Wanie nyer version xde gambar……….I nyer version ada gambar…………..ha ha ha

Tengok arr……..ramai2 tak ramai nak tunggu turn dpt seat……….meh nak share…..kot2 sapa2 yg teringin nak b/fast kat railway kluang nie………masa yg paling lenggang adalah dlm pukul 11 pg……kalu pagi tu…….mmg jawabnyer beratur nak tunggu ler……….sibuk……….railway nie tutup pukul 12………..

Memula ……….sure ler gambar anak dara sorang tu kan……….time nie tengah menunggu turn nak dpt seat………..opppsss……lupa plak…..we’ll b/fast kat railway time nie….ngan harapan kot2 ler terserempak ngan Wanie & co kan………tp xde harapan……….wanie pepagi dah sampai………kami ?……….pukul 10 baru nak jejak kaki…………biasalah hari cutikan………bangunnyer pun udah pukul berapa buk !

After b/fast tu………laling hubby gi kebun……….I terus sms Wanie ajak keluar………memula ingat Wanie kat Hotel Anika……….rupa2 nyer kat Anika Inn…………pening gark ler nak mengingat Anika Inn nie kat mana……..yelah, jarang sampai ke sana……….nasib ler pusing ikut kata hati……..jumpa gark Anika Inn nie………..mmg ada jodoh kita nak jumpa Wanie……..

Tu pun, x tahu nak bwk Wanie & Irfan ke mana……….last2 ajak ke Kluang Mall jer lah…….kebetulan I pun nak cari present utk si Alya ……..sian Wanie………sorry Wanie…..Zana x tahu nak bwk gi mana……….Kluang nie x byk tempat yg menarik……..gi mall jer lah yerk…….cuci2 mata…………..

Ajak Wanie & Irfan makan kat KFC……….kelakar arrr Irfan nie………sorry sayang……..auntie tak tahu irfan boikot KFC………next time kita jumpa, auntie bw makan kat tempat lain yerk……..

Lepas makan, bwk budak berdua tu ke Playland kejap……..layan ler apa yg diaorg nak main…..Irfan nie bagus ler………….mengikut kata……….

Dapat ler sejam kat dalam Play land tu…………..anak dara I dah kebocoran………sorry Wanie, x dpt lama2 kita berdating……………….thanks sudi jumpa Zana yerk…………

>MISI SETERUSNYA………..

>act awal2 dah info oli kata nak jumpa…
he he he…..yelah, dah ada peluang cam nie kan…so apa lagi…kalu tak bila ler lagi ada peluang nak jumpa……..he he he…

so, lepas kuar dari Zoo tu…….pergi Masjid Al-Azim kejap……lepas solat, mandi kan Batrice bagai…kami gerak plak utk jumpa oli………memula cam confuse plak nak jumpa kat mana, at last……info oli jumpa kat TESCO sajork……..he he he…………

hooreeey……..mmg happy ler dpt jumpa oli lagi……..nie 2nd time jumpa oli…………
suke sangat2……….oli mmg sangat peramah……….
asha sangat comel………my hubby paling suke tengok asha senyummmmmmmmmmmm
dia ckp MANISSSSSSS……..

si budak comel……senyum manis……tp x reti diam…mulut senyap tapi kaki tangan sumer berjalan……..tp seriusly, asha mmg comel sangat2…ngan rambut yg dah lebat tu kan….rasa cam nak kidnap jer….

tu dia, asha ngan mummy…….syok tengok asha makan ok………

sessi ramah mesra dua budak kecik

Kami jumpa x lama coz’ faizal pun ada kerja lagi kat EOM ……so, lepas makan2 jejalan sat kat TESCO…dua2 mama cari susu he he he…………

and BATRICE bila jumpa uncle Faizal …….dia kan lupa pada mama & papa dia……….menonong jer ikut uncle Faizal dia……….siap pegang2 tangan ok…….asha plak….cam biasa..aktif…jejalan sana sini, x heran pun Batrice ngekor daddy dia………..pastu….sweet jer bila tengok asha & batrice jalan pegang2 tangan…he he he…..best erk oli kalau kita duduk sebelah2 rumah….he he he…

tp yg peliknyer bila jalan ngan papa dia……tak mau plak dia baik pegang2 tangan ngan papa dia tu…hampeh jer…siap buat aksi duduk lipat kaki atas lantai TESCO Ok….mau tak tension papa dia……….tp ngan Faizal sikitnyer baik dia ngekor…tak lepas tangan tu…………..

see…..sgt berdrama ok……..siap landing2 atas lantai TESCO yerk…….

Dah lepak2 kat TESCO dlm sejam gitew…….gerak ke EOM plak….plan awal nak gi makan2 ler kot2 kat umbai nun……….tp xde rezeki ler….faizal kena stay up sampai cafe tutup…..pukul 11.30 plak tu….so, hubby ckp xpelah…..next time ada rezeki kita gi makan2 plak oli yerk…….so, kami gerak dari EOM jam 11 gitew……..waaaa….sgt letih…..sure oli & faizal pun sangat letih…..

sila abaikan muka aku yg dah berminyak tu yerk……dari pagi sampai ke malam….hu hu hu……

to oli, thank yerk coz’ sudi jumpa batrice & co….insya allah, next time kami jejalan lagi @ sesat kat Melaka tu….kita will jumpa lagi….so, boleh ler kami belanja oli makan2 kat umbai nanti….he he he….big hug utk asha ok…….

Mlm tu kami sampai rumah pukul 2 pagi lebih….singgah makan kat umbai……….tp salah tempat…gerai no 2 yg cam oli ckp tu dah betul….tp bukan kat rest terapung……..kami silap masuk tempat daaaa…………….next time ler jawabnyer makan kat rest terapung tu oli…………