>(Bersiaran langsung dari INTAN IKHWAS ………jgn mara aaaaaaa ) today is my 2nd ok….nanti i citer yerk pasal kursus i nie.

Meh nak memperkenalkan my new baby girl ………. named ADLINA UMAIRAH. Baru jer 4 weeks keluar…………comel tak? ……….berat now dah 4kg +++. Lahir hari tu 3.4kg something ler…..so cute kan, ngan rambut lebat…….ngan pipi gebus. Rasa cam nak geget2 jer dia…….see ler mama dia nie kan…..kan kan kan…….

*** hi auntie, sayalah ADLINA UMAIRAH. Boleh panggil saya Umairah yerk. Comel tak saya?***

La korang tak caya ker…….yelah, nie anak i………..nak bukti, meh i tepek lagi gambar2 Umairah.

*** semua ingat nanti Umairah keluar lelaki……..sekali Umairah gegirl ler…….terpaksa lah Umairah pakai baju boy ada gambar lion tu……. sian Umairah kan auntie ***

*** ini kakak saya. Cam biasalah, kakak Umairah nie kan minah blur…….? hello kak….x percaya ke? ***

Time for susu yerk auntie……Umairah dah haus ler……nak susu ngan Mama tak boleh……kena ler susu ngan Ibu…… nielah ibu Umairah auntie semua………yg gedik2 dok jaja gambar Umairah nie Mama Nor……….hik hik hik ………

Act, Umairah nie anak my best friend Kak Long a.k.a Liza. Kita org kan mmg rapat…….kiranyer cam, anakmu anak ku jugak……..cuma laki mu bukan laki ku………yg tu x leh share2 ok……bahaya……….Ibu dia panggil Adlina @ Lina tp i panggil dia Umairah coz’ i rasa cam sedap di sebut jer……….janji ibu dia tak marah udah ler……….

*** ops, Umairah kena cover muka ler time susu auntie……..Mama Nor Umairah nie mmg busy body tul ler……nak susu pun x senang tau ***

*** ok ler, sebagai penutup, Umairah kasi pose jelingan manja yerk buat auntie sumer……Salam perkenalan dari Umairah. See……..Umairah nak tunjuk skill pegang botol sendiri yerk auntie….kagum tak? ***

Nasib balik weekend ari tu…..dpt ler jumpa Umairah sayang nie……kalu balik this week…..jawabnyer ntah bila ler i dpt jumpa Umairah nie……yelah, bila dia dah balik umah dia sendiri, mmg berchenta ler mama dia nie nak menjengguk kan………