Category: Giveaway


>Mummy Syafie Giveaway

>

So
apa  tunggu lagi…
Giveaway berlangsung sehingga
16 Mei jer nie…
moh kita join reramai..
lagi ramai yang join lagi bagus
nanti sis nor up hadiah kepada 2 pemenang..
chewah..
So, 
me nak tag Wawit, Nana and MrSFiza

>menarikkan…so, apa lagi……..jom join ramai-ramai.

>

Nak join : Click LINK di atas k

Zana nak tag sumer follower and sapa yang jengah entry nie.
JOM JOIN.
Hadiah menarik sangat2.

>Baby With Uncle @ Auntie Giveaway

>

So, nie dia gambar Batrice with Makcu kesayangan dia.
 
Nama : Nur Batrisya Qistina
Umur : 4 tahun

>

Nama : Nur Batrisya Qistina Hemlin
Tarikh Lahir : 23 Januari 2007
Ucapan Khas buat Puteriku : 
Jadilah CAHAYA (Nur) yang menerangi keluarga kecil kita sayang, Gunakan KEBIJAKSAAN  (Batrisya) kamu sebagai penyuluh perjalanan hidupmu di masa akan datang dan berdiri lah bersama mereka untuk menegakkan KEADILAN (Qistina) buat mereka yang memerlukan.  Hanya itu harapan Mama & Papa sebagai balasan atas kasih sayang yang kami curahkan buatmu PUTERIKU.

referer : Nana ibu Damia

>1st Give-Away by Dee Kuntum

>

for more info please ler lawat blog DEE KUNTUM yang comel tu……GREEN colour gitew….auw! sweet giler!
so
aku nak tag :
korang kan suka FM.  Mana tahu, if tak jadi rezeki aku, jadi rezeki korang…FM dari LONDONG lagi tau. Ingat senang nak dapat.

>Kome nak tak?

>

barang2 penuh satu kotak….kalau tanya aku? sure aku jawab 
NAKKKKKKKKKKKKKKKKKK  
(sambil buat muka penuh pengharapan)

>Giveaway "Mama Saya Mahu INI !"

>

>salam…..mood nak join GA/contest lagi….so, sila bagi laluan yerk…

so….1st GA yang di anjurkan oleh Pondok Kecilku

Tarikh tutup : 2/3/2011

>alhamdulillah……walaupun baru masuk top 12 entries for New Year Giveaway Part 1 by KedaiGambarKami

kita nantikan keputusan keseluruhan nyer k……gud luck for others yang tersenarai tu.. Uisshh….debar2 nie….kalau menang bestnyer………he he he he

nak review entry aku……click jer kat New Year Giveaway Part 1 by KedaiGambarKami