Category: My Work


>my PC sudah SIHAT.

>hooyeeeehhh……..PC aku dah baik…dah sihat sejahtera…..baru ler mood nak mengadap blog2 tu datang…ha ha ha…

Masa PC aku rosak nie, almost seminggu dah….aku guna PC jabatan…..hu hu hu…comel jer…
so….aku tak berapa gemar coz’ comel sangat ngan aku yang rabun nie……
so ….mood nak meronda blog korang pun tak mari…
dan lagi
masa untuk blogwalking and berinternet di office semakin terhad sekarang nie

so…..tunggu kedatangan aku ke rumah korang yerk lepas nie..

Advertisements

>Busy

>

sorry yerk…busy sikit hari nie.  Macam-macam kerja nak kena settlekan…petang2 sikit aku buat lawatan kehormat  kat rumah korang yerk.

>Kenang-Kenangan from my ex-Boss

>

Pemberian ikhlas from my ex-boss…uissh….sedih lagi nie…..and mood terperanjat ngan boss baru…yelah….lain boss lain ragamnyer….

cantikkan….besar gabak plak tu…so, boleh ler di jadikan brooch raya……nak cari rantai silver labuh coz’ brooch nie pun boleh di jadikan loket…so…boleh ler mix and match nanti…

thanks boss…..gud luck kat tempat baru k….and semoga sentiasa success dalam apa bidang sekali pun.

~ My Boss from 4 Jun 2007 – 30 Ogos 2010 ~

>Tukar Boss

>Berkuatkuasa 1 September 2010 – boss aku bertukar…….hu hu hu hu…sangat2 sedih….tp apa nak buat kan…….

*** TKPj Jamaludin Saad ***

hari nie, Majlis Serah Menyerah Tugas antara boss lama ngan boss baru……

Hope boss lama aku nie terus Maju Jaya di tempat baru (still under jabatan yang sama cuma di tukarkan ke Ibu Pejabat Penjara Malaysia as Pengarah Keselamatan)………mana tahu, rezeki tempat baru ….dapat naik Jusa plak kan……..

And……..hope boss baru nie sebaik boss lama aku…..
As PA……fenomena tukar2 boss nie rasanya biasakan…..

and selama 3 tahun 4 bulan berkhidmat dengan kerajaan nie….boss baru nie adalah boss ke-3 aku….
1st boss (Tn. Wan Rahman) , sempat jaga selama 2 bulan jer…and then aku dpt Tn. Jamal.  Selama 3 tahun 2 bulan aku jadi PA pada Tn. Jamal………so, far…..dialah boss yang TERBAIK and sangat2 senang bekerja di bawah Tn. Jamal.  and now….my new boss, Tn. Hj. Abd Wahab plak…

Harap2 aku dapat memberikan khidmat terbaik buat boss baru aku ni.