Category: Lain-Lain


>FISH SPA ……………

>

nie citer lama dah………..tahun lepas masa gi melaka………kalu korang ingat entry yg i jumpa Oli and asha dulu tu………..sajo….xde idea petang2 nie…………USB cable tertinggal kat umah…..so, x leh nak upload gambar2 baru……..nasib yg nie ada kat CPU…..belasah jer lah….lagipun, entry about nie x pernah publish lagi…………….

Kalu x silap……..kat TESCO Melaka……..after jumpa Oli & Co…………i tadah kaki kat sini…..hu hu hu………geli lorr…….memula tu cam nak jerit2 jer bila ikan2 tu dok gigit2 kan…..tp control ler kan…….udah ler ramai plak yg dok kat situ menengok kami………….sambil sengih2 pandang org…..sambil menahan kegelian………tp lama2 best ooo………….

We’ll buat 30 minit kalu x silap……bayar RM18 ……murah ler kot……x tahu coz’ tak pernah cuba b4 that…………heran plak……..ikan2 tu tak byk kat kaki laling hubby……kat kaki I lagi byk dari kaki laling hubby………apakah?…………lebih toksid dalam badan kot !

Makcik depan I tu lagi ler byk ikan2 pergi……..dia masuk jer………ikan2 yg kat kaki we’ll terus ke kaki dia………..huuu huuu……lupa daratan tau ikan2 tu………..dpt kaki lagi gebus………berdesup gi erk……nie kira boleh ler beri umpama mcm……… “habis madu sepah di buang”

Anak dara sorang tu…..join duduk sekali ngan I………..mulut bising dok “pish” “pish”…….bila dia start boring….mula ler dia turun dari seat tu……..gelabah I…..mana nak tadah kaki…….mana nak nengok2 anak dara tu………..he he he………….tp mmg BEST ler buat fish spa………….nak lagi nak lagi…………

Advertisements

>1st TRIAL in SCRAPPING

>

jeng jeng……..taaarraaaa…
1st trial in scrapping……..keh keh keh
sila comment membina k……..hik hik hik
yelah, i baru jer belajar2 nie……x pro lagi………
nanti dah pro…leh ler i buat cam yong plak or kak mimi plak