Category: Thank You


>H.A.D.I.A.H from contest

>Yesszaaaa semalam hari yg meriah ngan parcel dan hadiah ……….

1) From sis liza ali – I menang hadiah saguhati contest cerpen Kau Tetap Di hati………..patutnyer 17th hari sessi pembahagian hadiah…..but, I tak berkesempatan nak naik KL that day…….so, kak liza post kan jer hadiahnyer……….thanks kak liza ……hadiahnyer ……..t-shirt special edition by lizaali.blogspot.com and novel Cinta Rahsia tulisan kak liza sendiri

2) from sis Yatie – Dubai – hadiah2 terkumpul dari kuiz yg di anjurkan oleh kak Yatie……..thanks kak………..suka coz’ ada pashmina, FM, keychain ……yg penting from overseas……….ha ha ha…..bukan senang nak dapat tu……..he he he……….

and now…..waiting parcel from Intan – Supermummy coz’ I menang jadi commentor paling byk di blog dia………..and guess what…………..apa hadiahnyer……….? jeng jeng jeng……….kita tunggu hadiah sampai dululah erk………………

>THANKS YOU’LL

>

Thanks korang…….
korang mmg kawan2 yg sangat prihatin……
about mood “SENTAP” i tu……..
alhamdulillah dah ok

act …….xde apa2 yg serius lah…. it’s not berkaitan uoll or kawan2 out there
just biasalah…….agaknyer horman wanita i tengah tak ok kan…..
tu yg sentapan berpanjangan tu……

now ! i totally dah ok…………
no more mood sentap2an lagi……..
i terima segalanyer dgn redha…….keh keh keh
lagipun tak baikkan kalu tak bertegur sapa lebih dari 3 hari…….
pujuk diri sendiri……..terima seadanya ……..he he he

SAYANG YOU ALL………..muuaahhh muuaahhhh

>THANKS AUNTIE……

>Last week on Friday ……….dpt dua parcel for anak dara i tu …….1, mmg tn empunya dah maklum suruh tunggu……but another one tu mmg suprised sesangat. Btw, thanks a lots to kak watie a.k.a Mama Cik Mya and Kak Perantau Sepi. Batrice excited sesangat …….

To kak watie – yg parcel dari akak tu……zana sampai umah MIL dah selamat dah di bukak oleh anak dara tu……..siap excited tunjuk kan mama dia nie…..kemain happy siap suruh bukak and bentang lagi………nak masuk plastik balik pun dia marah ……….so cute lah kak. Thanks a lots

To kak Perantau Sepi – Thanks a lots kak. Buat susah2 jer………she so excited nak bukak kotak tu kak. It’s name YuYu ……kemana2 berkepit ngan Yuyu dia…nak pinjam pun tak leh…kedekut. Btw….thanks agains kak ………big hug from Batrice.

**Yuyu joined others**