Category: Kuiz


>Sure korang tertungu2 erk ……..sorry lah erk ……..bukan xde masa nak umum, tp takde mood nak umum……………for those yg sudi join kuiz i yg tak seberapa tu ……….thanks a lots k ……..i appreciate korangnyer usaha nak jawap soalan2 maut tu ………sorry , kot2 ada yg tak dpt nak cari information tu ………..

So, ini keputusan nyer yerk kengkawan

Utk capture hit 7701 tu pengunjung bertuah ialah WANIE

and

Pemenang Kuiz ialah LILY – MAMA IQA. Lily berjaya jawab sumer betul di saat akhir penyertaan ……..congrate Lily

and

sebagai tanda i appreciate korangnyer usaha menyertai kuiz i, i nak umumkan ada hadiah baik hati dari i dan pemenerimanya ialah :- KAK MIMI, KAK WATIE ~ CIK MYA & AMY ~ MAMA TISYA. coz’ dia org dapat jawab tepat 2 jawapan. Insya Allah i akan deliver hadiah2 korang after cuti2 mesia tu yerk …….

Opps lupa plak ………jawapan bagi soalan2 kuiz tu yerk :

1) Birthday Batrice – 23rd January 2008 (2 years old)
2) Birthday Laling Hubby – 27th January 1977 (32 years old)
3) Destinasi cuti2 mesia kami – Langkawi Island (seberang lautan kan …….keh keh keh ……)

>zwani.com myspace graphic comments

bulan Januari nie mmg bulan istimewa coz’ bulan nie 2 org tersayang dlm hidup i……..bulan nie besday batrice and laling hubby

January

so, i nak buat kuiz and capture hit. Soalan2nyer….

1) Bila kah tarikh lahir Batrice and berapa umur Batrice ?
2) Bila kah tarikh lahir laling hubby a.k.a papa Batrice dan berapa umur Laling hubby?
3) CNY nie kami akan bercuti2………..so, kemanakah kami akan pergi? *** nak hint ker…..jeng jeng jeng…kami akan pergi bercuti ke tempat yg kami perlu seberangi lautan….boleh gitew….this is my laling hubby idea yerk…tp di sokong 100% by me…..***

hantar jawapan korang ker zana.nordin82@yahoo.com b4 20hb Januari 2009 ini jam 2.30 petang yerk………..keputusan pengadil adalah muktamad……..no pindaan.

and last sekali………sapa2 yg dpt capture hit 7701

and jangan lupa email pada i yerk thru zana.nordin82@yahoo.com
Insya allah hadiah menarik buat pemenang2 sumer………….

Good Luck!
*** Dua insan kesayangan dalam hidupk***
my Laling Hubby : Hemlin and my Princess : Nur Batrisya QistinaMAMA SAYANG KAMU

*** edited on 20/1/2009 ( 10.53 am)
Sian korang kan coz’ i tak bagi clue bagai……..yg bab percutian tu….rasanyer i dah bagi clue kan….bab tarikh lahir hubby tu ……… mesti korang pening cam nak hentak2 kepala kat dinding kan……ok ler…i bagi hint sikit ………capture hit tu ada kena mengena ngan tarikh lahir laling hubby ok……….so, sapa2 yg dah hantar jawapan tu ……..uol di beri satu lagi peluang utk teka ok ……….rugi tau kalu tak try ……… kot2 ler hadiah tu i beli dari tempat cuti2 tu ……..mana tahu kan ! muamuamuah ………