Category: Menang Kuiz


>

1st thanks a zillion to mama qaseh coz’ hadiah dah selamat di terima. Comel banget ……suke juta2 ok ………anak dara sorang tu pun excited sungguh nengok coz’ kaler sangat cun dan mengundang perasaan ingin tahu beliau….thanks mama qaseh……..hadiah nie coz’ zana menang kuiz yg mama qaseh anjurkan ……i jadi tetamu ke -9 bg roses kat mama qaseh …….betul kan mama qaseh …………..

*** anak dara yg excited mengoyak pembalut kotak tu …….kemain dia yg over ***

And utk yg dah menang hadiah bg kuiz and capture hit di blog i ……..hadiah2 kalian telah i bungkus and insya allah, by selasa akan di pos…………and by that weekend akan sampai ke tangan para pemenang yerk ……..dah terima please info i coz’ takut barang2 tu tak sampai …..and for Naemah ………sorry coz’ 1st delivery tu tak sampai kat u …….so, i ganti ok !! tak sedap ler plak u dah menang tapi hadiah tak sampai2 …….so, i ganti ler …….maybe parcel yg hari tu hilang tak dpt di kesan ………..

>sampai2 jer kat umah pagi tu ….. nengok elok jer tergantung plastik nie kat grill pintu …. ingat apalah ……… rupanya hadiah dari Santa Claus ………. santa balik cuti2 ke johor yerk Santa ……. thanks yerk Santa Cute…….betul, Santa yg hantar hadiah nie cute, comel, manis ……. ada 2 puteri lagi ……

Nak tahu ke Santa kasi apa? …………. jeng jeng jeng …… tarraaaaa ……

Thanks again Santa………korang nak tahu ke sapa Santa tu………eleh, kat sampul present tu pun dah leh nampakkan……..hah! betul ler tu…….Cik Puan Lieya kita yg comel tu kasi i hadiah sempena Merry Christmas……keh keh keh……ala, i kan menang kuiz teka mana cik puan lieya tu kan……so inilah hadiah nyer……….sweet jer…….. i like………..

and, sebagai menghargai hadiah dari cik puan Lieya kita, i terus jer letak gambar Batrice kat situ……..ala2 comel gitew kan……combinasi yg menarik…..frame yg cun…model yg cute…….perfecto……..

THANKS AUNTIE LIEYA……..

>YE YE MENANG LAGI…

>ye ye ye…
hip hip horreeey…
hip hip horrreeeyy..
sambil dok lonjak2 atas kerusi….nak lonjak atas lantai takut org bawah dok blur pasai apa bergegar plak lantai atas nie…he he he..

kite menang lagi lah wak…….
kite sukerrrrrrrrrrrrr tau….
nak dpt sourvenier dari kak yatie yg akan bercuti ke GREECE…..
x dpt pergi sana pun dpt sourvenier dari sana pun jadik ler….
thanks kak yatie……….

act….kita menang kuiz teka nama negara yg bakal kak yatie gi holiday ngan hubby kesayangan dia………nak tahu soalan dia? jom jengguh ……….

Παρακαλώ δοκιμάστε!
Συγχαρητήρια! U μόλις καταφέραμε! …
Αυτή είναι η γλώσσα της χώρας ….
u γνωρίζουμε το όνομα της χώρας, έτσι; …
Γρήγορα …
στείλει την απάντηση στο zettbett στο yahoo dot com …
μαζί με τα αγγλικά μεταφράσεις …
καλή τύχη ..

hah….tulah soalannyer……….pening tak……tp di sebabkan i dpt bantuan dari mr google….so, i dpt ler translate soalan tu kan…….he he he….sayang abg google……

so……..kita tunggu apa yg kak yatie beli nanti yerk………tahun depan bulan 3 @ 4 baru dtp coz’ time tu kak yatie baru balik mesia…………….i luv u ler kak yatie………next2 time buat lagi tau……zana leh kumpul lagi hadiah2 dari kak yatie…………

(*** psstt……..act dah beberapa kali menang kuiz dari blogger………..tp ada 2 tuan rumah tu sampai ler ke hari nie…..hadiah x tiba2……..rasanye dah 2 bulan kot…..sedih i tau !)

>YE YE YE MENANG LAGI…

>

from blog kak ct

terubat sikit tensen zana petang semalam kan…….so, lepas bc comment2 korang aku rasa berani sikit nak pergi balai polis tu…….korang doakan zana selamat erk………

pepagi dah dpt berita gembira..
la la la la
la la la la
senangnya dalam hati
hoooreeeyyyy………i menang kuiz lagi…
kali nie kuiz dari kak ct yg dok jauh kat Bangladesh tu…….
soalan ala2 nak kena semak kamus Indonesia – Melayu

apakah maksud JALAN TIKUS……..korang tahu ker?
he he he….jwpan i yg paling tepat ookkk siap elaborate cam yg kak ct mintak tu…
sib baik memenuhi piawaian kak ct……

tocey kak…
len kali buat ler lagi kuiz erk….
and thanks for d hadiah…..mana aci nie……..mama batrice yg jawab….batrice plak dpt hadiah utama he he he…….xpelah….mewakilikan kak kan……….
kak daku sanggup terima apa jua hadiah yg ko beli utk daku nanti……..g-string pun g-string ler kak……………..