Category: Menang Contes


>Sourvenier dari BALI

>aku kan ada menang contest lagi……….1st place utk contest Your Best Vacation Moment by Mama Zara

So, Selasa lepas hadiah sudah sampai di tangan………sangat cepat lorrr……..thanks lily for the present…..

 
apa isinyerrr……..jeng jeng jeng…
 
cenderahati dari BALI…….hooyeeehhh
Muka2 happy dapat hadiah dari overseas………
 
frame bunga…
 
beg kait yang chumelllll
and
 
fridge magnet….tp yang nie aku tak bwa balik……tak letak kat fridge pun….so, kita tukar nama dia jadi drawer magnet….bukan apa…..kalau letak kat peti ais pun…sure hayatnyer tak panjang…..tangan anak dara aku tu gelitis dok cabut…….sayang kan…so, baik ler aku letak kat office jer….nasib ler dia leh lekat gark kat drawer fail tu…..
again
THANKS LILY

Advertisements

>Hadiah Contest MOBS sudah sampai

>ye ye ye….hadiah yang di redeem untuk contest Best Family Photo by MOBS yang aku menang tempat ke 9 tu sudah sampai………sungguh cepat ok…

Act….aku dpt voucher bershopping di Aivee Emart sebanyak RM50 ……….so, pilih punya pilih punya pilih…….at the end……aku redeem ngan nie je lah……

Taraaaa……ini ler rupa portable diapers caddynyer………chumel jerrr…..
xde ler besar sangat…and xde ler kecik sangat…..
nampak stylo gitewww….auw….leh ler rasmi gi KK nie…

>

Ingat contest nie!

he he he he he…kami menang walaupun hanya di tempat ke-9…….
ok ler tu kan….dari x menang….bukan sikit2 blogger yang join contest nie…..syukur…..1st hadiah yang di menangi buat tahun 2010. Amin

untuk contest nie…..cik puan mimi kita yang menang Grand Prize……berbaloi2 hadiah yg kak mimi menang…..
btw…….untuk sumer yang menang dlm contest nie………CONGRATE uol’s