>

hirda and family

thanks hirda jadi i nyer 1st follower…
suke tau…..
w/pun kita baru sekali jumpa time @ gathering pertengahan tahun lepas…
tp rasanyer kita cam dah kenal lama…
hang sangat sempoi, peramah, cool and….mmg zana suke ler kenal @ kawan ngan hirda nie…
and your little boy pun saaaannnggggaaaat ensem k………….and sgt chicky………..he he he auntie likeeeeeee

hope persahabatan kita berkekalan hirda yerk……..i luv u lerrr……….
(*** saja aku kasik promote muka hang satu family kat blog aku nie hirda……………)
so…nie link blog hirda erk………….

dan another 2 lagi my best follower….he he he….kak mimi and sue
i like…………
mmg dua2 pun best seperti hirda and other kawan2 yg zana kenal melalui alam maya nie…
from fp sampai ler blog………….kami saling tak tinggal mengikuti citer masing2……..yelah, nak jumpa payah sekali……almaklum, zana nie kat johor….diaorg plak kak selangor nun ……..kalu daku pun duduk sana or diaorg duduk johor nie…………kan best……..leh jumpa2 gosip2 bagai…..
btw…….thanks to kak mimi & sue coz’ “mendaftar” jadi follower zana erk………….
ada sesapa lagi ker nak “mendaftar”?…..
silakan yerk…………….luv u all…………

kak mimi and family

sue and family