Category: Pemenang


>Sure korang tertungu2 erk ……..sorry lah erk ……..bukan xde masa nak umum, tp takde mood nak umum……………for those yg sudi join kuiz i yg tak seberapa tu ……….thanks a lots k ……..i appreciate korangnyer usaha nak jawap soalan2 maut tu ………sorry , kot2 ada yg tak dpt nak cari information tu ………..

So, ini keputusan nyer yerk kengkawan

Utk capture hit 7701 tu pengunjung bertuah ialah WANIE

and

Pemenang Kuiz ialah LILY – MAMA IQA. Lily berjaya jawab sumer betul di saat akhir penyertaan ……..congrate Lily

and

sebagai tanda i appreciate korangnyer usaha menyertai kuiz i, i nak umumkan ada hadiah baik hati dari i dan pemenerimanya ialah :- KAK MIMI, KAK WATIE ~ CIK MYA & AMY ~ MAMA TISYA. coz’ dia org dapat jawab tepat 2 jawapan. Insya Allah i akan deliver hadiah2 korang after cuti2 mesia tu yerk …….

Opps lupa plak ………jawapan bagi soalan2 kuiz tu yerk :

1) Birthday Batrice – 23rd January 2008 (2 years old)
2) Birthday Laling Hubby – 27th January 1977 (32 years old)
3) Destinasi cuti2 mesia kami – Langkawi Island (seberang lautan kan …….keh keh keh ……)

Advertisements

>MY BOSS CUTI

>hari nie boss i dah start cuti sambung gi kursus…
bila boss xde, mule ler i boring tahap gaban….
help help help…..apa nak buat…
sure2 i ngadap blog dari pagi sampai petang..
makan gaji bute ler i sepanjang minggu nie and minggu depan…

>PEMENANGNYER

>ok………kuiz di tutup…….he he he…yelah, hit dah lebih dari yg di minta kan..
harus ler di tutup…

so, pemenang utk hit capture no 3030 jatuh kepada ………. IZA

and utk capture hit 3333 , pemenang yg bertuah ialah NAEMAH

insya allah, hadiah akan di pos by next week….so, once dah pos zana akan kabar2kan ok…

Yg lelain, don’t worry….insya allah…….zana akan buat lagi…….kot2 ada pop quiz ke nanti kan…he he he….tunggu !……..