Category: Hadiah


>Terima Kasih byk ler adik comel…Nurul

>balik dari ofis semalam………di paksa rela singgah umah MIL untuk tukar keta…….dah 3 hari aku menggodam keta kancil adik ipar……….coz’ laling hubby ku bw Mr. Putih….En. Wira Biru plak di bengkel coz’ rosak……….so, petang tu kena tukar keta kancil ngan En. Wira Biru yang dah sihat wal’afiat………

Sedang syok2 layan si Batrice & Sufiyyah….laling hubby campak 2 sampul surat……campak2 manja ler…bukat cam campak cam pertandingan lempar cakera tu……1 sampul tu….biar lah rahsia yerk…….1 sampul lagi dari cik adik manis Nurul.

Nie isi nyerrrr………………

memula tu….cam apa kebenda ler cik adik nurul nie bagi……..cam tali pinggang…tp bukan….tp nasib ler my MIL pun pernah dpt dari kawan dia yang cuti2 ke SANA……so….akhirnya…terjawab…….ler apa ke bendanyer nierrr…..ceh…giler jakun erk statement aku !

beg gitewww……….chumel kan….

to, Nurul………thanks dik….ingat gark ko kat akak ko nie kan……bukan senang nak jumpa nie…gi BANDUNG baru ler jumpa kan…….thanks again….muuaaahhh…akak sayang ko ler intan payung comel lote……..

Advertisements

>H.A.D.I.A.H from contest

>Yesszaaaa semalam hari yg meriah ngan parcel dan hadiah ……….

1) From sis liza ali – I menang hadiah saguhati contest cerpen Kau Tetap Di hati………..patutnyer 17th hari sessi pembahagian hadiah…..but, I tak berkesempatan nak naik KL that day…….so, kak liza post kan jer hadiahnyer……….thanks kak liza ……hadiahnyer ……..t-shirt special edition by lizaali.blogspot.com and novel Cinta Rahsia tulisan kak liza sendiri

2) from sis Yatie – Dubai – hadiah2 terkumpul dari kuiz yg di anjurkan oleh kak Yatie……..thanks kak………..suka coz’ ada pashmina, FM, keychain ……yg penting from overseas……….ha ha ha…..bukan senang nak dapat tu……..he he he……….

and now…..waiting parcel from Intan – Supermummy coz’ I menang jadi commentor paling byk di blog dia………..and guess what…………..apa hadiahnyer……….? jeng jeng jeng……….kita tunggu hadiah sampai dululah erk………………

>DEAR LILY a.k.a MAMA IQA

>psstttt
lily …. lily …lily
ada kat umah tak nie?

cun tak batrice ngan gown barbie nie…?
pink kaler lagi….
tocey yerk…
cantik banget…
masa bukak ko nyer parcel tu…
budak kecik nie asyik dok kusyuk depan aku ko tahu
bila dah nampak apa yg ada kat dalam tu

“antik aju”
“antik aju”
“haah, cantik, nie echa nyer tau”
“echa nyer erk….antikkkk”

just nice jer ngan size dia lily….

THANKS A LOTS lily …….big hug utk IQA yerk…..

>THANKS AUNTIE……

>Last week on Friday ……….dpt dua parcel for anak dara i tu …….1, mmg tn empunya dah maklum suruh tunggu……but another one tu mmg suprised sesangat. Btw, thanks a lots to kak watie a.k.a Mama Cik Mya and Kak Perantau Sepi. Batrice excited sesangat …….

To kak watie – yg parcel dari akak tu……zana sampai umah MIL dah selamat dah di bukak oleh anak dara tu……..siap excited tunjuk kan mama dia nie…..kemain happy siap suruh bukak and bentang lagi………nak masuk plastik balik pun dia marah ……….so cute lah kak. Thanks a lots

To kak Perantau Sepi – Thanks a lots kak. Buat susah2 jer………she so excited nak bukak kotak tu kak. It’s name YuYu ……kemana2 berkepit ngan Yuyu dia…nak pinjam pun tak leh…kedekut. Btw….thanks agains kak ………big hug from Batrice.

**Yuyu joined others**

>MAMA PRESENT ?

>

Ada yg dok bertanya kan apa present i kat anak dara sorang sempena besday yg ke-2 tu?

Uol’s tak perasan ker……apa2 yg dah berganti tu…….ala korang nie tak alert ler……..i malas nak citer, tp since ada yg bertanya so ………i publish lah erk apa yg i bg kat anak dara tu………bukan riak tau…….just sebagai ingatan jer……..kot2 ler next2 ada kuiz berkenaan ngan subjek nie kan………sapa tahu ………………jeng jeng jeng

Nie jer yg mampu i beli this year……..ngehngehngehngehngeh……Gigih i tukar anting2 lama dia dgn yg nie……..see, cute kan………..

From papa plak……pakej percutian 5H4M from selatan to utara