Category: Nuffang


>Buffered Earning : Akhirnya

>ye betul…………..akhirnya……..setelah sekian lama menanti………BE aku di update sudah.  Thanks Nuff.

ada 2 BE di situ.

Serius…….sangat lama tak dapat BE dari Nuff…ingat nak merajuk dah…..tp kuatkan semangat gark ler..
kadang2 iklan tu muncul..kadang2 tak…dia main nyorok2 plak…..takpelah…dia nak kasi suspen tu kot!

So….esok adalah marathon entry cuti-cuti di Bandung k.
Aku akan kongsikan..sebanyak mungkin info yang aku ada….

Advertisements

>HOT TICKET

>

sapa pakai prepaid hotlink/maxis…sila ler jangan lepaskan peluang top guna Hot Ticket nie yerk….untung dan berbaloi2 kekdahnya.

see….top up RM20 dpt extra RM20 lagi…tak ke untung berganda2….

tp apa yang paling best…..boleh beli pizza ngan harga RM1 sahaja…..oh!……bestnya…lama dah tak makan pizza.

so, apa lagi korang…..pi ler beli hot ticket….masa promosi ngan KFC….kemain lagi we’ll melantak KFC murah ngan hot ticket nei…my FIL ler…….i kan dah guna orang kuning now…….

**Jangan lupa clik2 kat banner HeartBeat I nie…..if korang nak tambah pendapat selain nuffnang.**

>BE pertama di tahun 2011

>alhamdulillah…1st BE dari nuffnang di tahun baru nie…..aku rasa dah almost seminggu nuffnang tak bagi iklan kat blog aku..and tadi check…ada plak iklan Maxis Om Nom Nom Roadtrip tu bersidaian kat blog aku…tp dia kejap ada kejap takde ler….takpelah..dia main nyorok2..janji BE tu tetap ada kat account nuffnang.

tp sapa perasan…iklan colgate nie ada menari2 kat my blog nie…tak tahu ler….BE baru or what….or sekadar iklan di pinggiran…takpe..janji ada ye tak?

*** Check yang ke-3 sudah selamat di bank in kan…alhamdulillah..and earning terbaru pun dah makin naik. Alhamdulillah……

>Aik….aku plak yang kena!

>

baru jer rasanya tengahari semalam (jumaat) baca kat blog si Elly yang $$$ akaun nuffnang dia berkurang.

tak sangka plak benda yang sama jadi kat aku……

petang around pukul 3 aku check earning aku selepas di cash out RM5.50..……sekali mlm tadi (9.10 pm) click sekali lagi acc nuffnang….tinggal RM3.50…..huwaaa..mana perginyer tu!

kalau elly hilang almost RM7 aku plak hilang RM2

korang sure cakap…eleh! RM2 pun nak kecoh ker? excuse me…untuk dapatkan RM2 bagi blog picisan macam aku nie bukan perkara senang ok…..sehari 3 entry aku buat pun belum tentu UV yang datang baca blog aku nie cecah 400 – 500 orang…paling ramai pun dekat2 200 UV jer…..

Lain ler korang yg UV sehari jer dah almost 500 – 1K….mmg tak heran punya hilang RM2 dari account nuffnang korang tu……

takkan ler masalah teknikal plak…coz’ rasanya pengiraan tu guna sistem kan..lain ler manual…hu hu hu…