Category: Hadiah contest


>Bulan 1 hari tu, aku ada menang saguhati contest Muslimah Paling Bergaya anjuran Mayana. And….actually, hadiahnya memang dah lamaaaaaaa sampai….cuma aku tak update jer..sorry Mayana. Kekakangan waktu dan aku terlupa….but don’t worry…..aku tetap update jugak tentang hadiah dari ko nie…..Thanks a lot dear.

Hadiah-hadiahnya adalah terdiri daripada tiket masuk ke Melaka Wonderland.  Lagi special coz’ tiket nie Buy 1 Free 1..so, hari tu masa aku ke Melaka Wonderland.…aku telah guna pakai tiket nie………sangat ler berbaloi. Thanks my dear……jimat banyakkkkk aku tau. he he he he…………and yang paling menggembirakan adalah bila melihat Batrice kemain enjoyed kat sana.  Sampai tak mau balik.

See……tiket2 yang di beri oleh Mayana as token pemenang saguhati contest dia tu.  Sangat berbaloi kan….tu pun ada lagi tiket utk child tu..since Batrice tak kena bayar lagi hari tu kan……..Selain tiket masuk tu, ada gark coupun utk minuman free and sewa pelampung free. Tu pasal ler aku kata jimatttttt banyak…..

dan…….selain tiket2 and coupun yang best tu……….ada gark kerongsang jurai berwarna hijau nie untuk aku. Cantik kan………sila ler jeles………tp aku tak rasmi kan lagi tu……next time aku rasmikan….aku war-war kan blog kesayangan aku nie yerk…….

Btw……….again. Thanks Mayana……….atas hadiah-hadiah ko yang sangat best tu.

>Hadiah dah sampai!

>

Masih ingat kemenangan pertama di tahun 2011 ………yup contest Saat Ceria Si Manja bersama Atuk/Nenek.  Alhamdulillah………..hadiah2nya udah sampai……..so, jom usha apa hadiah yg we’ll dapat.

1) pengangkut beg – memula aku ingat apa lerr…..rupa2nya benda comel nie boleh buat pengangkut beg….cute ok….so, lepas nie pergi makan kat mana2, boleh ler sangkut beg i tu…takde ler…dok menumpang kat kerusi sebelah or duduk kat bawah kan….

2) pyjama for Batrice. Thanks….gambar snake and so belang2.
and hadiah yang ke-3 ialah voucher RM5 utk shopping di Maisyz Collection