Category: Birthday Mama


>Maggie Sup Panas Berapi

>haissshhh…bosan sungguh ler hari nie..
mood bosan si ayu ibu aqil dah meresap kat aku plak dah….
udah ler sejuk…..geng2 porno plak balik rumah..
tinggal ler aku terkontang kanting kat office nie sesorang…sambil layan radio era…
kuar lagu ala2 stok rock kapak tahun 80’an gitewwwww…
ngan cuaca yangs sejukkkk…dari pagi tadi hujan renyai2
aircond kat bilik aku nie pun kejap aku ON kejap kang aku OFF….tak tahann padahal dah setting ke suhu 24 gitew…pun tetap sejuk menusuk ke tulang …

dah tinggal sesorang, cuaca sejuk nie..perut lapar ler plak
turun bawah, cari makanan kat kantin…dah takde lauk dahhhh
hu hu hu hu….aku order jelah maggie sup satu…

picture credit to google and halo.recipes

sejibik sejibun maggie sup aku cam gambar kat atas. Order sunquick oren satu. Dah jom makan kat bilik…

fuhhh……maggie sup sedap pedas berapi….sampai bibir aku pun rasa cam nak terbakar nie….tp sedap!

>Balik dari klinik……………….ada little celebration from papa utk I…….he he he……….coz’ I x sihat…….sambut kat rumah jer……nanti dah sihat sikit………..makan2 kat SR plak……he he he….thanks papa…………..hadiah mana? he he he

Layan gambar yerk……….I x larat nak menaip panjang berjela2 dah ………hu hu hu

SmileyCentral.com

*** Batrice yang excited nak bday to u mama dia ***

*** laling hubby & Batrice yang prepared sumer…….***

*** my 27th birthday cake***

*** Batrice dah x sabar nak bday to u u………tiup lilin daaa***

*** excited nyer muka nengok candle tu kan***

Siap sumer……….dah kemas bagai…….I makan ubat……….pastu x sedar diri sampai ker pagi…….hu hu hu……..hadiah paling bermakna utk birthday yang ke 27………..D.E.M.A.M….me redha…………….

thanks Papa……………..i love u so much !!!

http://www.blogger.com/img/videoplayer.swf?videoUrl=http%3A%2F%2Fvp.video.google.com%2Fvideodownload%3Fversion%3D0%26secureurl%3DqAAAAJRKzAPfu3a7ks9WIkYJqTEfhw_E0r2hie3nmTEQVN0tE8uoPiu4_w0DtkyKgNfUyeTb594t8_x85iby3wYoI73uvN4QNP1B11r56CMs4bWmnhfLWCGUtHq6uiGA7QZ-bgjmJmfLdPyAndJ03rD3-ZLrhseAsubQSBq5dnyNH72m8R9et7d1U_TgJXberyULW9NYpBErXzFLQ6xWKfFfr8wHxfNfhOmYR2enDhaCoGF5%26sigh%3DcRpOM9UHfNYbCfzeoUEMu_myb6M%26begin%3D0%26len%3D86400000%26docid%3D0&nogvlm=1&thumbnailUrl=http%3A%2F%2Fvideo.google.com%2FThumbnailServer2%3Fapp%3Dblogger%26contentid%3D1f9c227c2513dfd9%26offsetms%3D5000%26itag%3Dw320%26sigh%3DUV5FF_Fh8U7Zabt0ASCdgJ4eJIE&messagesUrl=video.google.com%2FFlashUiStrings.xlb%3Fframe%3Dflashstrings%26hl%3Den

>Birthday Treat

>Ngeh ngeh ngeh………….mlm plak…………my FIL bermurah hati nak menaja birthday girl makan kat Pizza Hut………jadi ler kan………..thanks ayah !

*** Apit & Tina ……Apit baru gondolkan kepala sekali ngan si Sofiyah……..***

*** Happy Birthday Mama …………***

*** Penaja Birthday Girl ***

*** Batrice yang x berapa nak sihat lagi …….suruh gambar berdua ngan nenek dia pakat tarik muka masam. NO MOOD !***

*** Sofiyah yang dah botak ***

Act Zana mlm tu mmg dah x sedap badan dah…………..dah gigil2……..tekak dah perit……..kepala pun dah pusing2………tp gagahkan gark ler diri coz’ dah ada org nak velanja kan……….harus ler……..sakit2pun jadi sihat kejap…………..hu hu hu hu

Esoknyer masuk opis gark………gigih……….yelah, cuti dah makin susut……….lagipun, pagi tu rasa kuat sikit lepas telan panadol activ fast 2 biji malam nyer tu……..berpeluh2 I tido even dlm air cond………balik dari makan2 tu terus flat ……x sedar diri………..tp…..dlm x sedar2 tu……..rasa gark ler ada tangan budak kecik yang dok urut kaki mama dia guna minyak kapak…….keh keh keh….nyibuk betul…….xpe lah…….ilang sikit sakit mama awak sayang……….

and………thanks to kak iena and pn norlia…….ngeh ngeh ngeh…..rezeki birthday girl.

*** cake from kak eina***

*** coklat from Pn. Norlia ***

Last sekali……..ehemmm………..pose manja Birthday Girl yang x sihat……………

ahaks……….HAPPY BIRTHDAY TO ME …….again!