Category: Baik Hati


>

1st thanks a zillion to mama qaseh coz’ hadiah dah selamat di terima. Comel banget ……suke juta2 ok ………anak dara sorang tu pun excited sungguh nengok coz’ kaler sangat cun dan mengundang perasaan ingin tahu beliau….thanks mama qaseh……..hadiah nie coz’ zana menang kuiz yg mama qaseh anjurkan ……i jadi tetamu ke -9 bg roses kat mama qaseh …….betul kan mama qaseh …………..

*** anak dara yg excited mengoyak pembalut kotak tu …….kemain dia yg over ***

And utk yg dah menang hadiah bg kuiz and capture hit di blog i ……..hadiah2 kalian telah i bungkus and insya allah, by selasa akan di pos…………and by that weekend akan sampai ke tangan para pemenang yerk ……..dah terima please info i coz’ takut barang2 tu tak sampai …..and for Naemah ………sorry coz’ 1st delivery tu tak sampai kat u …….so, i ganti ok !! tak sedap ler plak u dah menang tapi hadiah tak sampai2 …….so, i ganti ler …….maybe parcel yg hari tu hilang tak dpt di kesan ………..

>zwani.com myspace graphic comments

bulan Januari nie mmg bulan istimewa coz’ bulan nie 2 org tersayang dlm hidup i……..bulan nie besday batrice and laling hubby

January

so, i nak buat kuiz and capture hit. Soalan2nyer….

1) Bila kah tarikh lahir Batrice and berapa umur Batrice ?
2) Bila kah tarikh lahir laling hubby a.k.a papa Batrice dan berapa umur Laling hubby?
3) CNY nie kami akan bercuti2………..so, kemanakah kami akan pergi? *** nak hint ker…..jeng jeng jeng…kami akan pergi bercuti ke tempat yg kami perlu seberangi lautan….boleh gitew….this is my laling hubby idea yerk…tp di sokong 100% by me…..***

hantar jawapan korang ker zana.nordin82@yahoo.com b4 20hb Januari 2009 ini jam 2.30 petang yerk………..keputusan pengadil adalah muktamad……..no pindaan.

and last sekali………sapa2 yg dpt capture hit 7701

and jangan lupa email pada i yerk thru zana.nordin82@yahoo.com
Insya allah hadiah menarik buat pemenang2 sumer………….

Good Luck!
*** Dua insan kesayangan dalam hidupk***
my Laling Hubby : Hemlin and my Princess : Nur Batrisya QistinaMAMA SAYANG KAMU

*** edited on 20/1/2009 ( 10.53 am)
Sian korang kan coz’ i tak bagi clue bagai……..yg bab percutian tu….rasanyer i dah bagi clue kan….bab tarikh lahir hubby tu ……… mesti korang pening cam nak hentak2 kepala kat dinding kan……ok ler…i bagi hint sikit ………capture hit tu ada kena mengena ngan tarikh lahir laling hubby ok……….so, sapa2 yg dah hantar jawapan tu ……..uol di beri satu lagi peluang utk teka ok ……….rugi tau kalu tak try ……… kot2 ler hadiah tu i beli dari tempat cuti2 tu ……..mana tahu kan ! muamuamuah ………

>PEMENANGNYER

>ok………kuiz di tutup…….he he he…yelah, hit dah lebih dari yg di minta kan..
harus ler di tutup…

so, pemenang utk hit capture no 3030 jatuh kepada ………. IZA

and utk capture hit 3333 , pemenang yg bertuah ialah NAEMAH

insya allah, hadiah akan di pos by next week….so, once dah pos zana akan kabar2kan ok…

Yg lelain, don’t worry….insya allah…….zana akan buat lagi…….kot2 ada pop quiz ke nanti kan…he he he….tunggu !……..

>

Pepagi dah ada orang puji I…….so, dgn berkat pagi JUMAAT kan……..i rasa senang hati sangat…..he he he…..ada sorang customer my boss from KL datang…..chinesse guy…….sambil dok nunggu boss i masuk pejabat from kelas mengaji (i dah masuk dulu ok……..my boss plak tgh makan) …….so, that guy tanya…..i nie asal dari utara ker?…….why?……..muke i nie cam muke org utara ker………..he he he….bila i ckp NO…..dia ckp ingatkan dari belah2 sana coz’ my MUKA ada iras2 NOURI anak PAK LAH…cuma nouri tu fair lagi ler dari i yg ala2 itam manis nie kan…he he he……apakah?……..nak gelak pun ada………….korang rasa……..i nie ada iras ke ngan NOURI tu…..ke guy tu yg rabun……..hik hik hik

so, becoz’ i happy…….so i decide nak kasi hadiah kat korang……….
so for those yg berjaya capture hit

3030 and 3333

(*** memula decide 3010 tp bila nak publish tadi hit tu dah 3011 tp if ada yg dpt capture 3010 still boleh antar print screen tu kat email zana………..gud luck)

please email me the print screen to : zalyn_batrisya@yahoo.com.my
insya allah, hadiah menarik menanti anda………

>

Semalam gark dpt parcel yg kak tie kirim……thanks a lot kak tie……i likkeeee……….batrice pun likeeee……………
So, this entry special for kak tie ok……….muuaaahhhh……….korang pun leh join cuci mata nengok apa…………x niat apa2 tau…just nak tunjuk kat kak tie yg baju2 tu muat kat batrice he he he….

nie lah kandungannyer………sgt comel2 ……………..thanks again kak tie…

Layan plak anak dara tu melaram ngan baju2 baru tu……..kak tie…mmg fit ngan batrice……

(abaikan aksi terlampau anak daraku itu yerk….dia dah boring kena paksa ngan mama dia…….at last….baju ijau tu dia xnak bukak dah kak tie……bwk tido terus………….he he he)

KAK TIE…..special from batrice ok…………hope u like it………and thanks for the baju2 yg cantik itu.

http://www.blogger.com/img/videoplayer.swf?videoUrl=http%3A%2F%2Fvp.video.google.com%2Fvideodownload%3Fversion%3D0%26secureurl%3DqAAAAIiSxp13MRsP2RXZVN7myjJxdFmEma9vLgw6EVI34MLSOK_eujRJcfNMgkg3oQS-JsMo2Ah4BlbaHY81oWjoWeIWwIp2iuPF5zeTfLQbAFEfs4ih_ktZ-CHh71uZUAzacTKECVwx4-6RfcJiwD6bq16JMgZIX0VHR9iyY_6PL-Ske4sHdhf97V0ZSIfKko0fwbdlh0LthrdntePJJB4V_8shrmSznoIGhHhn6uEUoQqh%26sigh%3DABOfW1nhR5IGx9HKa_GSTreFgrw%26begin%3D0%26len%3D86400000%26docid%3D0&nogvlm=1&thumbnailUrl=http%3A%2F%2Fvideo.google.com%2FThumbnailServer2%3Fapp%3Dblogger%26contentid%3D6ca22981e532ff7c%26offsetms%3D5000%26itag%3Dw320%26sigh%3DnjXCW5f58tkY3oNRAD7o3ZEY8nY&messagesUrl=video.google.com%2FFlashUiStrings.xlb%3Fframe%3Dflashstrings%26hl%3Den