Category: Menang Contest


>Rezeki Hari Jumaat

>

yeeeeeeeeeaaaaaaa

Rezeki hari jumaat………rezeki bulan April……..
he he he he…

Batrice menang hadiah saguhati Contest Photo Gediks
tak caya : meh check link nyer kat SINI
saguhati pun…jadi lah yerk……..bukan selalu menang pun walaupun rajin join contest2 nie….
bab2 contest nie yang selalu menang si NANA. Boleh panggil dia RATU CONTEST lepas nie…
opppsss….Nana ada kat kluang ler hari nie………harap2 dapat ler jumpa Nana dan Damia.
Minggu nie Zana kena balik kampung coz’ adik sepupu nikah + bersanding…..tp balik esok after kelas music si Batrice….kot2 ler boleh selit time untuk jumpa Nana sekejap…..
Advertisements

>Kemenangan 1 di tahun 2011

>hoooyeeehhhh…..Batrice menang 2nd place utk contest “Saat Ceria si Manja bersama Atuk/Nenek”

alhamdulillah…..rezeki di tahun baru. even 2nd place jer pun…tp syukur ler sesangat….jeles tengok Nana yang asyik menang contest and giveaway jer…hik hik hik…tp dah rezeki orang kan…..sesekali sangkut menang contest pun dah kira syukur.

So….ini kemenangan pertama bagi tahun2011…..harap2 lepas ini ada ler yang menyusul…..rasanya, contest uk bebudak dah tak leh nak masuk…coz’ mostly syarat2 penyertaan, anak kena umur di bawah 3 tahun….batrice plak dah 4 tahun…takpelah..just suka2 jer pun kan…..

congrate also to Balqish and Damia coz’ menang gark.

>Alhamdulillah……rezeki hari jumaat.  Rezeki Batrice…….

Batrice menang 1st Prize untuk Kategori B Contest I Love Dad  by Umi Danish.

Lama dah tak menang any contest……join nyer rajin…tp asyik takde rezeki jer……..dan akhirnya…rezeki hari jumaat…..

terima kasih Umi Danish kerana menganjurkan contest tersebut dah thanks para juri coz’ memilih Batrice & Papa sebagai pemenang.

Congrate jugak buat Nana coz’ gambar Damia and Papa menang tempat ke-2.

>Aku Menang Lagi

>ye ye ye…….berita gembira di pagi rabu…….hooyeeeh…

thanks amy a.k.a mama tisya coz’ info pasal berita gembira nie kat shout box zana…….

ingat lagi entry YOUR BEST VACATION MOMENT yang last minit zana masuk tu…..

alhamdulillah….ada rezeki kami……entry zana menang 1st place plak tu……..syukurrrrrrr

thanks lily a.k.a mama Zara coz’ anjurkan contest tu…

x sabarnyer nak tunggu hadiah istimewa dari BALI…..

nak tahu senarai pemenang…boleh ler click click kat SINI yerk

*** congrate jugak utk Ayu @ Sidratul Muntaha coz’ menang Lucky Pick and Nana @ Ibu Damia menang tempat ke-2 plak…