>(berjimba tu ala2 bersuka ria ………he he heh)

Entry b4 tu tadi……opening jer……nak memanas kan blog……keh keh keh keh ……..padahal idea x mari………wokeh !……..full story from jemari yg lentik halus lagi gebus nie yerk…………..layaaannzzzzzz

Hari Rabu kul 10 pagi dah tercokok kat penjara………tp bas gerak kul 11 a.m……sempat ler gi isi perut dulu ……….laling hubby & anak dara tu yg ngantar ye puan2 sekalian………….isi perut ngan soto………..and then balik ke penjara balik………..prong preng prong preng……..kul 11.30 gark baru nak gerak…….nama pun janji melayu…………..yg pelik tu……kalu pesertanyer ramai pompuan, xde ler kisah sgt kalu lewat kan………ini idak………..98% adalah kaum A.D.A.M …….x paham camno depa leh lewat gark………………gosok baju sendiri kot…………keh keh keh

Cam biasa ler………bila nak berpisah…….ada ler drama air mata kan …………. ooopppps ………….. bukan drama air mata I ngan Laling hubby yerk……….drama air mata anak dara sorang tu ler…………..dia sibuk nangis cam hape semata nak ngikut naik bas……bukan nak ngikut mama dia………tp nak naik BAS………..di tekan kan sekali lagi yerk puan2………nak naik BAS…………hu hu hu………….last2 x makan pujuk jugak……..terpaksa guna MAMA XDE PERASAAN ler………letak dlm keta……..terus suruh Laling Hubby jalan……..hu hu hu…….kejam nyer lah rasa kan……..kalu di layan……..sampai depa tiba melaka pun, Zana x abis lagi nak pujuk anak dara tu………

Sampai Mahkota Hotel around 2.30 pm……………panas lah wei melaka ……………udah ler cuaca panas, hati pun mau panas…………….patut ler pihak hotel dah standby bilik ler kan…….ini idak, kami sampai……..bilik x standby lagi…………….tekanan di situ uols………Zana dpt masuk bilik pun dekat pukul 3 ………..ngan x makan tengahari lagi……ngan panas nyer……..ngan hausnyer…….dok melangguk tunggu pihak hotel standby bilik…………..masuk bilik, baring2 kejap……..terus cepat2 turun ke ballroom utk sessi raptai…………adeh…….acik penat lerrrr……………….+ ………..lapar……..

** jejaka2 macho baru kuar dari bas **

Zana x larat nak membebel dah nie……layan jer lah gambar2 yg ada utk part 1 nie yerk………..

** nie kalu anak dara tu ngikut……..x sempat masuk bilik, dia dah terjun dulu ler gamaknyer…**

** ye ……..itu arah nak ke bilik Zana yerk…….kat sini, jenis apartment…….Zana dpt 1 apartment ada 2 bilik…….means ada 4 org ler kan……….Zana sorg AWAM …….lagi 3 UNIFORM…….nasib ler yg sebilik tu pun sama institusi**

** ini hall bilik………..hari last baru berkesempatan nak bersenang lenang kat hall…….kalu tidak, xde harapan……….**

** katil kami………..wakakwakaha………..tempat beradu satu malam……air cond sejuk gilerrr**

My opinion………biasa2 jer hotel nie……tp ok ler kan coz’ nama pun free………he he he……..kalu x gi majlis2 cam nie or gi kursus………x merasa gark nak tido hotel……keh keh keh………tetiba sedar diri plak……………..dari 10 bintang………boleh ler kasi 6 bintang jer…………..

Next entry Zana sambung story berjimba di bandar melaka waktu malam plak yerk……….he he he …….x larat………mata dah ngantuk………….

(oppsss ……….sumer sedia maklum yg opis zana dah blok penggunaan internet kan…..so, sumer entry adalah auto publish…..but…….kot2 tetiba waktu2 opis korang nampak Zana tinggalkan jejak…….jgn plak terkojut yerk………….coz’………..opis cuma blok penggunaan internet start kul 9 am until 4 pm………pagi sejam tu sempat ler meronda kejap………pastu sejam sebelum balik tu pun sempat gark ler cuci2 mata kat rumah korang tu…………..dia cam ala2 biskut chipsmore ler……..KEJAP ADA…….KEJAP X ADA…….)

Lupa plak nak jaja muka tuan rumah di hari pertama di Melaka kan……..ha ha ha…nak jugak….!!!!………sorry lah yerk…….lupa plak nak snap gambar sendiri time sampai siang tu…….wakakahakahkah kah ah