>

Boring punya pasal ahad lepasss………tak pasal memasal aku tekan 480 @ Astrofirst. Dan tak pasal-pasal aku melanggan 2 cerita……adeh!….RM30. Beli cd cetak rompak dah boleh dapat 6 citer tu….tp takpe arrr…..sesekali boleh ler layan astrofirst nie……..

Memula aku click citer HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA nie.

Komen : Best citer nie………giler arr tengok adegan gaduh2 dia tu. Fuh……tergoda tengok badan stephen Rahman tu……sasa nyer lah kamu……

Pastu dah habis tengok citer Merong nie……aku gatal tangan plak click citer SENJAKALA.

pun best citer nie…..Zahiril Adzhim yang jadi hero tu pun best watak dia…memula aku ingat dia tu pegang watak jahat. Rupa-rupanya dia tu kira penyelamat. And cam biasalah si Liyana Jasmay tu mmg cute…bawak watak apa pun menjadi……….Cuma yang aku tak faham, perluker kawan si Karlisa tu pakai seksi-seksi masuk kampung kat dalam hutan sampai nampak pusat…..adeh! rosak imej orang bandar camnie kalau asyik2 nak gambarkan orang bandar pakai baju seksi-seksi camtu.

Citer nie pasal SAKA. So….mana2 yang tak tengok lagi…sila ler tengok errrkkk……BEST citer nyer.