>bakal Masterchief Malaysia……

wah gitewwww…….tangan mungil sapa ler yerk..?
sure korang boleh teka punya.

Hah! kan kan kan…korang boleh teka kan…..kemain busy lagi cik adik manis nie menolong orang kat dapur…..tolong kupas kentang lagi tu…..

bakal menantu terbaikkkk ok…hik hik hik hik.

Kejadian : kat rumah mak tok dia. Sibuk semua orang nak prepared untuk lunch…dia pun sibuk gark nak menolong. Tak bagi dia merajuk…pastu gigih cari kerusi nak panjat kabinet tu……tak nak hampakan dia…bagi gark ler dia kupas kulit kentang tu….takkan nak bagi dia kupas kulit bawang plak kan…jadi citer lain plak nanti.

So, menu utk hari tu ialah……….sambal goreng jawa…………tempe yang di requested oleh anak dara tu sendiri.