>Nie namanya iklan tak berbayar…he he he he…tp apa salahnya sharing apa yang kita tahu yerk tak.

So, pada sesapa yang kat area Melaka tu…boleh ler pergi main air kat Melaka Wonderland nie…….syiokkkk ooo…dua hari cuti nie kan….bawa ler anak-anak korang main air kat sana…at least boleh gark release tension ke apa kan…

Untuk bapak2 tu….bawa ler anak2 and isteri ke sana tau…if tak takde hadiah istimewa..anggap jer nie sebagai hadiah menghargai pengorbanan isteri anda sebagai ibu pada anak-anak anda k.

So, apa tunggu lagi :

Let’s celebrate mother’s day tomorrow with us here. As a mother with children you’re entitled for 50% discount. Let’s plan and join us !!!!!!