>Salam jumaat…

Baru nak tarik nafas lega…..
sukan dah habis
kursus dah habis…
sekali dpt plak berita Pengarah aku kena tukar lagi…
jawabnya……busy prepared Nota Serah Tugas Pengarah plak ler lepas nie….

So far senang kerja ngan boss aku yang sekarang nie..
cuma a bit detail sikit ler kerja dia tu kan….
tapi tak kisah..yang penting boss aku tu tak cerewet.

So, genap 4 tahun aku kerja kat Jabatan Penjara nie
dah 4 boss ler yang aku jaga and boss baru adalah boss yang ke-5
hope boss yang ke-5 nie pun best macam boss-boss lama aku…

Yup….ke-4-4 boss yang aku pernah jaga adalah boss yang BEST
esp boss no.2…..giler BEST arrrr…
dah macam kawan pun ada…….tp still respect antara satu sama lain tu tetap ada kan…

So, buat korang-korang sumer…….selamat bekerja yerk di hari jumaat nie.