>Macam biasalah kan……hari cuti jer…untuk para isteri yang bekerja bukan bermakna hari cuti sedunia…huwaaaaaaa……..sabtu dan ahad adalah hari bekerja jugak buat kami…bekerja di rumah.  So, bila ler hari cuti untuk para isteri-isteri yang bekerja erkk?

Sabtu tak dapat mendobi coz’ pergi ke Melaka ikut rombongan merisik untuk sepupu belah hubby aku. Makanya……ahad adalah hari mendobi……………yang atas nun baru 1st row…baju2 mama and papa dia………….

masuk 2nd row…….baju2 batrice…….adeh……….

Tu baru yang bergantungan kat ampai camtu…tu belum lagi bergantungan baju2 kecik kat ampai bulat………huwaaaaa……lepas nie nak melipat plak…tak pun, postpone lipat untuk next week…boleh?