>Morning

Eh……dah Khamis erkkkk……..cepat tul….rasa cam baru jer tempuh hari Isnin. Esok dah jumaat….pastu Sabtu, Ahad….hooyeeeehhh….hari berehat sedunia….yeeeehaaaa!

Korang tahu tak aku mimpi apa malam tadi….? ha ha ha…..kelakarrrr ok..nie sumer gara-gara tengok picture exclusive baby Dayyan fressh keluar dari oven mama dia. Mama Lieya.  Adeh…….coz’ gambar2 baby Dayyan and mama dia….terus malam tu tido aku mimpi aku jadi bidan terjun pada kawan aku.  Boleh gitewww……

Nak lagi best, mimpi tu……member aku tu bersalin kat pintu gerbang Penjara…..doctor pun doctor penjara…..adeh……..mcm2 ler mimpi nie………kuat betul penangan ko lieya…penangan baby Dayyan.

.