>Miss me? he he he….perasaaaannnnn sungguh yerk aku nie.

Rasanya……makin kurang plak aku update blog aku kan lately………takde citer ler dear…..takde bahan. So…bila takde bahan………takde benda yang nak di ceritakan…….bila takde benda yang nak di jadikan bahan…..tu yang blog pun start nak bersawang…….
Makanya……untuk mengelakkan sawang kat blog nie……makin tebal….aku update ler sikit…merapu pun merapu lah yerk….he he he e

Semalam berjaya menyoppingkan diri sendiri………….boleh gitewww!….dah nak ujung2 bulan nie…….sempat lagi aku ngabiskan duit……padahal…tu pun kena korek2 nak bayar……adeh!…tak leh betul kalau pergi shopping mall nie tau…padahal, tujuan asal nak beli 1 barang penting jer pun….dah sampai sana…dari satu barang jadi  5 barang……pastu balik rumah…termenung tengok note RM dah  makin nipis…….fuh!..next week kena puasa gamaknyer nie ….tak cukup duit nak makan……ha ha ha ha poyo kan
Aku beli apa? tak yah ler tunjuk……..bukan benda mahal pun…..murah2 jer………..beli time promosi kan…orang kata….biar kita alah membeli, tapi menang memakai…..biar harga murah….tp banyyyaaaaaakkkkkk hasilnya…….ha ha ha…
Sempat sambar 1 heel kat Cartino Sonia. Less 50%….sama tak teruja yerk tak……nak2 heel2 aku yang ada tu…mcm dah haussss jer minta di tambah…padahal awal bulan haritu…..baru sambar 1 heel kat Summit….ceh…..then jalan2…..mata terpandang plak sandal Hawkes yang tengah sale….adeh…cun plak tu design munga2……..try test……nampak giler comel plak kat kaki ku itu kan…so, rela tak rela…ku relakan gark ler sambar sandal tu…and…rasanya perlu kot…coz’ sandal yang ada mmg dah WAJIB ganti dah tu…….
So…almost RM150 gark ler habis petang semalam…..adeh!…..tak leh betul ler…..tak kuat sungguh hati nie menahan nafsu……………tu ler pasal orang kata…PEREMPUAN tak boleh di jauhkan dari aktiviti SHOPPPING!
Matiklahhh………….masuk kereta…nyorokkan kotak2 kasut & sandle kat bonet kereta……so, laling hubby tak tahu nanti……ha ha ha….paling kuat pun balik nanti……anak dara aku check kasut mama dia……terus dia tanya :
“kasut baru erkk mama?”
kantoiiii…………………..hu hu hu hu hu…….and mama dia jawab
“tak arrrr…..kasut lama mama. Echa jer tak perasan”
boleh gitewww!
Ngan anak dara aku nie tak boleh nak tipu-tipu nak nyorok2 tau……dia tu tahu jer barang2 baru mama dia…..kasut ker, beg ke, baju ker, even getah rambut or bedak muka baru pun dia tegur…suka kasi mama dia kantoi ngan papa dia tau!

Ok…enough merapu yerk…

I nak sambung kerja nie….jap lagi ada audit pengekalan 5’s jabatan I..nak kemas-kemas, nyorok-nyorokkan apa yang patut sebelum auditor datang………..he he he he