>

Makan dah ker?…..aku awal2 dah kenyang dah……pukul 10 dah turun breakfast merangkap lunch terus…….makan apa? cam biasa…kalau dah katanya breakfast merangkap lunch…harus ler makan nasi berlauk. Hari nie lauk kupang goreng + ikan patin masak lemak. Tu jer pun…….pastu mencubit2 ikan kari special kak Ina…….sodapppp….uppp!..ikan patin sini murah jer yerk…..takde ler sampai seketul harga ratus2 tu…mati ler mak kalau harga camtu…jangan kata puasa sebulan……..puasa setahun pun belum tentu boleh makan ikan patin……..apaddaaaa ko merepek nie labuuuuu…
Bukan apa …………aku nak citer pasal anak dara aku lagi….hah!…biasa arr kan..blog nie pun mmg boleh kata 80% tu memang citer khas untuk dia jer…nak citer pasal mama dia…..tak yah ler…bukan best pun…baik ler korang2 menatap wajah comel dia dari menatap wajah comel lagi gebus mama dia tu kan…..

Ntah bila start peel dia camnie….dulu2 ok jer aku tengok dia makan karipap sebijil licin tak bersisa……la nie…dia main ketip2 jer kelip karipap yang ranggup tu……..badannya dia tinggal bagi mama dia perabih….camne mama ko tak membesar….bila tak habis jer…mama jadi tukang habis…..bila mama jer….jadi tukang habis….adeh!…..

2-2 ketul habis licin klim karipap tu kena ketip dek anak dara tu……pandai koooo erkkkk

fuh….awat tengok pipi dia nie makin bulat dah erkk?