>hooyeeeehhh……..PC aku dah baik…dah sihat sejahtera…..baru ler mood nak mengadap blog2 tu datang…ha ha ha…

Masa PC aku rosak nie, almost seminggu dah….aku guna PC jabatan…..hu hu hu…comel jer…
so….aku tak berapa gemar coz’ comel sangat ngan aku yang rabun nie……
so ….mood nak meronda blog korang pun tak mari…
dan lagi
masa untuk blogwalking and berinternet di office semakin terhad sekarang nie

so…..tunggu kedatangan aku ke rumah korang yerk lepas nie..