>Spy mana ler plak dok google nama JAMALUDDIN SAAD nie….?

he he he he….result KEYWORD blog picisan aku seharian semalam.  Tahu ke sapa JAMALUDDIN SAAD tu? tu boss aku ler weeiii……..boss lama. Boss yang paling BEST sekali….ha ha ha  ha ha…ooohhh! tetiba plak rindu kat boss aku nie…chewaaaahhh! ayat peberet dia….adeh!….bukan rindu apa wei…rindu ngan cara dia….tak caya…ko tanya ler officemate aku yang lelain kat sini…sure depa pun rindu ngan boss aku yang tu.

TAHNIAH boss coz’ naik pangkat yerk.  Tak merasa saya nak jaga jusa C since boss dah naik ke IPPM.

*** sepanjang 4 tahun bertugas di PSR nie….aku dah merasa jaga 4 orang boss and Tuan Jamal nie ler yang paling lama aku jaga. 3 tahun lebih.  Tapi alhamdulillah, sumer boss-boss aku best-best belaka. Tak susah nak handle.  Boss korang macam mana yerk?