>

Alhamdulillah…progress menulis Batrice dah semakin baik…if dulu setakat boleh sambung-sambung titik jer…and now….tanpa titik tu pun dia dah boleh buat huruf A, B, C, D, E & F. Alhamdullah….

D….even rupa bentuk tu tak cantik ler sangat kan…tp dah nampak ler itu huruf D….gitu ler kerja dia tiap2 cuti sekolah…..melayan buku latih tubi yang mmg ada 3-4 aku belikan since dia mula sekolah nie.  Kadang-kadang hari biasa pun if mood dia rajin….dia buat jugak.

E, pun dah memang nampak rupa E tu kan…bangga kejap aku di situ. Yup my dear….aku tahu, ada anak-anak korang yang seawal 3 tahun dah boleh tulis A, B, C – Z dengan jayanya…..anak aku umur 4 tahun baru ler reti nak menulis….tp as MAMA….aku tetap berbangga dengan pencapaian anak aku. 

Moga anak mama terus rajin-rajin belajar k.