>Duit teka bunyi ERA dah meningkat ke RM15,800 kan hari nie….adehhhh!!!! banyakkkkkkk tu. Ngan duit tu….mcm2 boleh buat….kalau aku yang dapat teka kan best….RM15 tu boleh buat tambah-tambah untuk  renovation rumah…..

tapi kan…………aku rasa aku tahu arrrr jawapan teka bunyi ERA tu…….cuma tak pernah nak dapat bila called tu……………Pak Nil….sila angkat call saya….saya nak teka nie……..sure jawapan saya betul punya.

Pembayang :
Berat – Jinjing – Angkat – Kadang-kadang = ? (aku tahu and aku pasti jawapannya…..)