>

lama dah tak join contest…..so, this time nak memeriah kan keadaan lagi…

by

Kemain dia syok lena kat tilam empuk kalah tilam vono tu kan.

Kejadian : Otw nak main air di Tanjung Leman. Dah memang jadi habit dia tak mau duduk seat belakang sesorang melainkan kalau dia merajuk.  Ada ler space sikit kat tengah tu letak box, so..kat situ ler dia bertenggek..tak pun kat peha empuk mama dia.  Padahal time nie….tak kurang dari 5 minit kami dah nak sampai dah pun ke Tanjung Leman tu….alahai, penat sangat main ler sebelum gerak tu.

Tak caya!

pic nie di snap a few minute before kejadian di atas berlaku.

Nama : Nur Batrisya Qistina (Batrice)

Umur : 4 tahun

Nak tag sumer yang jengah blog dan entry nie.