>contest lagi…………….

anjuran bersama
dan hadiah adalah di taja oleh :


banner kakyog's shoppe

Tarikh Tutup : 31 March 2011

Nama : Nur Batrisya Qistina (Batrice)
Umur : 4 tahun ( 23 Jan 2007)

Basikal nie beli masa umur Batrice masuk 1 tahun. Kiranya nie hadiah dia masa besday tu ler….dia yang pilih sendiri ok. Masuk kedai apek tu…dia yang pilih…..puas ler aku psycho suruh ambil kaler pink….pastu corak ala2 barbie gitew….tp nan ado berkenan di hati dia…nak gark kaler oren nie…and pattern ala2 honda lampu bulat…..ha haha……even basikal nie dah berusia almost 3 tahun…still masih elok terjaga…cuma la nie…dah tersadai kat luar rumah ler…..nak parking dalam rumah…..nampak menyemak plak coz’ rumah kami kecik jer…

So….gambar ini adalah candid yerk…..sambil2 aku nyibukkan diri sidai kain..dia pun nyibuk kan diri main beskal.  Time nie dia baru balik sekolah (hari tu aku cuti daaaa) so..memula dia naik ler basikal tu..tp bayangkan ler…kaki yang dah panjang galah tu nak mengayuh basikal comel nie….mana leh tahan……boring coz’ tak leh kayuh beria mcm basikal dia satu lagi…tu yang dia main tolak2 jer tu…….seronok nampak.  Nie pun gambar candid. Batrice tengah beria-ia menolak basikal dia nie….aku lari masuk dalam rumah, snap gambar nie….

pastu…mula ler dia buat posing2 gedik bila tengok mama dia pegang camera.  Tapi pic2 yang seterusnya tak yah ler aku tepek yer tak….tepek 1 nie jer utk join contest kak yong nie udah ler…..