>

bila dah bosan yang teramat……..nak online FB pun tak boleh coz’ berukband tak di bayar lagi….ha ha ha…dasyat aku bulan nie….berukband pun tak sempat nak bayar….nak online…ntah naper takde plak column utk bil celcom 019/013….cari merata tak jumpa……so…di tahap kesengalan tertinggi ler nie…
Dengan boss yang outstation seminggu nie…lagi ler hazab aku duduk office nie…..beginie ler nasib PA….bila boss ada….tak cukup kaki tangan bekerja….tp bila boss cuti or oustation…mula ler aku sangap kat workstation aku nie…kerja2 yang lain tu…dah siap sumer…..
Makanya….tangan pun mula ler gatal2 godeh blog nie…….cam bosan plak ngan warna HITAM…ceh…..dulu ayu setot ada complaint yang kaler hitam cam tak masyuk jer ngan personaliti blog aku nie…so, kita try tukar dari hitam yang penuh misteri kepada putih yang suci murni….wah gitew!!! cam pantun 2 kerat plak kan…

So amacam……? suci  murni tak? ………………ayuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! aku ngikut kata ko nie……….
kita try kaler yang lembut2…kaler2 gegirl gitewww.

And alhamdulillah gark……..BE ku semakin bertambah-tambah….dari 2 dah beranak kembar 3 jadi 5 BE yang sedang running kat blog aku nie….blog lama aku pun ada gark terselit 1 BE walaupun dah lama aku tak buka ko…….jadi ler kan…

takpe….kali nie earning nuffnang kita kumpul kasi juta-juta plak yerk……..buat modal melabur ke Bandung next year…..ha ha ha ha…..