>Hari ke-3 atau lebih tepat hari terakhir bershopipng di Bandung……….tak tahu  dah nak pergi mana…..so, ajak Angga jalan-jalan di Cihempelas Walk……

Cantik kan shopping mall dia nie…kalerful gitewwww……..nie time memasing masuk toilet….aku dok layan perasan sorang2 kat tempat lapang nie…last2 ngan aku2 sekali masuk toilet….ha ha ha…toilet dia sangat bersih ok…..ko pernah tengok tukan cuci toilet tu lap kering2 toilet bowl guna tangan tanpa perlu pakai glove? hah! kat sini ler tempat dia ko……….mmg bersih ler…..aku tabik spring sungguh ngan tukang cuci tu….aku keluar jer dari toilet tu…terus dia masuk lap toilet bowl tu kasi kering…..orang sebelah keluar pun dia terus masuk lap toilet bowl tu…….bersih dan wangi…..i like…..

kat sini ada tutti frutti jugak yerk…..tp we’ll lalu jer lah……

Sambil2 tu Angga bawa kami ke gerai jual t-shirt yang cute-cute….

Macam-macam word ada…..pilih jer lah…nak size bebudak ke…nak size pak budak ke…nak size mak budak ke sumer ada……

Aku suka t-shirt nie coz’ wording dia cam kerek jer kan..nak belikan utk Batrice tp ada kaler putih jer…..aku nak kaler hitam or merah…..kaler putih nie cam tak sesuai sangat utk Batrice tu…kejap jer lah nanti cepat kotor………

Yang Sue pegang nie pun kerek kan…….SAYA PERNAH KE BANDUNG!….NGIRI? ha ha ha ha..khas buat mereka yang tak pergi Bandung lagi…sila jeles yerk…

Dah puas ronda2 dalam mall tu…we’ll dah tak tahu nak pergi mana………giler kan…….orang lain seminggu pun tak cukup pergi Bandung nie……..kami masuk hari ke-3 jer dah tak tahu  nak pergi mana….hebat tak hebat ler….ha ha ha…bukan apa, memasing Rp nya udah kering…tu pasal takde idea nak pergi mana2…nak pergi FO pun buat sakit hati sakit mata jer…kan…….adeh!…rugi bawa Rp nya tak banyak…..kalau ku tahu….juta2 lagi ku tambah………

So…bermula ler aktiviti kami posing gedik2 kat situ…….nasib baik ler Angga sporting nak melayan………..

Yes…SEE YOU AGAIN , BANDUNG.  Kami akan datang lagi dengan Rp yang lebih juta-juta….ha ha ha…

korang tengok…sporting tak sporting ler supir kami melayan kami…kat tengah-tengah jalan tu pun dia boleh  snap kitaorang tau…

Dah puas berposing……dah jom cari tempat makan………….coz’ teringat Mak Cik Rehan pergi ke Paris Van Java nie……….maka kami pun suruh Angga bawa kami ke sana…………ha haha…glamer ooo makcik Rehan kat sana……sikit2 makcik rehan tu..sikit2 makcik rehan nie…….sampai yong pun confuse…sapa makcik rehan nie.

Malam terakhir tu………we’ll dinner kat New York Restoran, Paris Van Java……….

memasing tengah membudget order untuk dinner…………last2 sumer pakat order  menu berasaskan Rica

Aku order Buntut Rica-rica while Sue and Yong order Iga Rica-Rica…..apakah itu?

Tu dia…..Buntut rica-rica aku…..buntut tu ekor yerk kengkawan….dia masak ala2 pedas gitew…..si yong 7 sue punya plak daging rusuk….

Lepas makan…..posing lagi selagi termampu…yelah…time tu awal bebenar lagi..rasa dlm pukul 7 lebih kot…..memasing dah blur nak buat apa.

adeh! apa jer lah kerja si Angga nie…cer cer tengok….aksi we’ll tengah bertungkus lumus snap pic Sue kengkonon pegang word ESPRIT pun dia dok snap….saja penaya kami tau. nak tengok hasil pic sue tu…sila ke blog dia yerk…

and last sekali…….bukti kami jejak kaki ke Paris Van Java…….korang ada? ha ha ha…poyo erkkk.

Then terus balik hotel………..packing balik apa yang patut…sampai aku di suruhnya Sue panjat loncat-loncat atas beg dia….ha haha…kelakar oo ko sue…nasib ler dalam beg ko tu stok kain2 jer kan…..kalau tak..habis ler………