>My 1st give-away ever………………

As usual, ada contest ada syaratnya kan.

1. tak wajib FOLLOW – suka ati korang la nk follow ke x. Tapi for me, kalau korang FOLLOW pun bagus jugak…at least, segala maklumat terkini about this giveaway korang dapat tahu kan.
2. Sila buat satu entry dengan tajuk : Anakku Comel Giveaway by Littlestoryfromlittlefamily.  

3. Letak banner di atas dalam entry dan sidebar korang beserta linkback ke entry ni.
3. Upload 1 saje picture anak korang yang korang rasa paling comel dimata korang. If ada lebih dari seorang anak, boleh buat 1 entry, 1 picture anak k. Dah siap entry, jangan lupa tinggalkan komen dengan link entry anda tersebut di entry ini.
4. tarikh tutup 12.03.2011 jam 11.59 pm
5. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan anda untuk join giveaway nie.
5. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan undi yang di lakukan oleh Batrice. Masuk tabung, kocak-kocak and tarik nama pemenang. So…if you’re LUCKY…u will WIN this giveaway. But don’t worry…hadiah adalah untuk 5 orang yang bertuah.
Mudah kan.
So…jom join my 1st giveaway nie

Hadiah :
Di bawa exclusive dari Bandung. he he he…..