>yeeeaaaa………..aktiviti hari ke-2 lagi…fuh….berderet2 lagi entry pasal Bandung nie aku nak upkan…harap korang sabar yerk…aku buat part by part…senang sikit nak citer……..lagipun gambar adalah banyakkkkkkk

So..jom tengok apa lagi kami buat hari ke-2.
Yup my dear….selain shopping kayak jutawan di Bandung……salah satu perkara yang WAJIB korang buat kat Bandung nie ialah pergi Spa…tak kisah ler Spa mana pun….tp so far…banyak yang buat review pasal ROGER’S Spa kan…….memula ingat nak pergi sana jugak…since Kak Mimi suggest pergi sana……thanks to kak mimi yang banyak sangat menolong……

But….coz’ kami nak buat traditional massage……..kami di suggested kan oleh Angga untuk pergi ke Mariaty’s Spa nie……..not bad…decoration sangat cantik……..kecik jer pun Spa nie….tak besar macam Roger’s Spa and kalau tak silap aku..Spa nie tak jauh dari Rumah Mode…….kat area-area situ jugak lah….

Aku, Yong and Sue sepakat nak ambil Package Kenangan : Traditional Massage, Scrub, Tangas/Totok Wajah.  Tp we’ll tak ambil tanggas…..kitaorang pakat ambil Totok Wajah..coz’ keadaan tak mengizinkan…aku nak gark buat…tp tak confident…so, buat Totok wajah aja……

kat sini…xde ler exclusive sangat…..1 bilik 1 orang…..we’ll dpt yang 1 bilik 3 orang…..but don’t worry…..setiap seorang punya bahagian tu ada tirai…so…if nak skodeng kawan sebelah tu…..selak jer lah tirai tu…..keh ekh ekhe…punya lah happening kitaorg kat dalam tu……..berborak sakan…gelak kemain lagi…..

Fuh…best giler di massage dek pekerja kat situ…….mana angin tak keluar sumer keluar…..then buat scrub……adeh!…bab scrub nie..memang buat perut aku lapar ko…udah ler tak makan lagi…coz’ kami masuk sini awal around pukul 4 lebih camtu…….so…dinner lambat lagi…….sekali scrub nyer diaorang guna COKLAT……..terus kat situ gark aku rasa perut aku berbunyik-bunyi lagu keroncong…nasib baik dia tak keluar lagu dangdut…….dah ler lapar….bau coklat…pastu sejuk sampai menyusuk ke tulang hitam…gigil2 kami menahan sejuk…………….

Kat sini……….redha jer lah korang di kerjakan dengan diaorang yerk…………telanjang bulat ler korang dia mengadap…….cuma pakai panties pakai buang tu jer pun…………bab kena scrub tu aku tak segan sangat coz’ mata di tutup ngan timun kan……..tp time massage….hambik ko…..telanjang bulat dia kerjakan ko…….nasi lemak 2.50 korang pun dia kerjakan jugak….keh keh ekhe……

Lepas massage, scrub and buat totok muka…………….kena mandi………..tp takde ler mandi lulur tu…mandi biasa2 jer…………yelah…takkan ko dah scrub satu badan ngan coklat…ko tak mandi…mau ko keluar nanti semerbak bau coklat……….lepas tu, semut datang hurung korang…nak ker?

Then…bila dah siap sumer….dia bagi teh halia and 2 biji kuih….sedap weiiiii……..tak cukup 2 biji…yang sue/yong punya aku bedal sebijik gark…………ha ha ha….teh halia tu aku suka…coz’ dia ada rasa-rasa manis tajam giteww….cam pedas-pedas gitewww……..shedappp!

Ini ler tukang massage aku……….kecik comel lote jer………..ko tengok muka dia ngan muka aku……….beza berdulang-dulang hah!….adeh…tp kan…..awek-awek Bandung memang genit2 and lucu-lucu (comel-comel) blaka……………cakap pun lemah lembut jer……..

Nie time sumer dah siap dah………………freshhhhh!

dan sebelum balik………sempat berposing kat luar……..decoration dia ala-ala bali gitewwwwww

Lepas spa….we’ll cari makan plak………….perut dah berkeroncong………………….

opsss lupa plak…..package Kenangan yang we’ll ambil nie Rp 250,000.00 jer…..korang akan di massage, di scrub and di totok wajah selama 2 jam………..so…..pukul 4 lebih we’ll masuk…pukul 6 lebih we’ll dah keluar….tp korang tengok…pukul 6 dia dah mcm pukul 9 malam dah………..