>salam pagi Isnin sumer…
sure korang tertunggu2 citer cuti-cuti di bandung ku bersama kawan-kawan kan…
adeh…………sorry yerk….still terperam lagi gambar-gambar dalam camera…
tak dan nak transfer….ngadap pc pun kejap2 jer….

insya allah…esok aku up citer cuti-cuti di bandung yerk……..
tp apa yang boleh aku kata

BEST GILERRRRRR cuti-cuti kat sana especially bab SHOPPING.
$$$$ mengalir cam airrrrrrr jer ko.
adeh…..pokai dah nie.

Nampaknyer nak kena kumpul $$$$ lagi……mcm nak pergi jer lagi ke sana…
AA sila buat promosi tambang murah lagi yerk.