>

Sabtu……rutin harian mcm biasalah kan……..pukul 10.00 am hantar Batrice pergi kelas music dia….then, menunggu ler aku kat situ…nak balik alang2 jer kan..1 jam jer pun…so…tunggu pun takpe..sambil2 baca novel..sambil2 jengah tengok xtvt diaorg…..he he he

Lepas tu…..ke Kluang Mall. Mencark birthday present untuk anak my BFF nyer birthday party petang tu…….gigih anak dara tu memilih………..dia yang pilih…mama dia tukar bayar…tp siap ada upah ler kan….1 utk birthday girl…1 utk dia…….adeh!..kopak mama ko kan….

then…cam tak best plak jalan2 berdua jer ngan Batrice…called laling hubby ku suruh menurut we’ll ke Kluang Mall……sambil menunggu sambil pusing Kluang Mall…..terjebak masuk elianto….padahal nak cari sponge foundation jer pun…………sekali tu keluar…bukan takat sponge foundation yang aku beli…..ngan skin care sekali aku terjebak beli……melayang rm150 kat situ….tp nampak cam ok jer hasilnya nie……takpe….if ok….hasilnya……takde ler ralat sangat………

Aku nie..jenis pantang……..pantang kena auta sikit…….mula ler aku terjebak…ha ha ha ha..padan muka aku.

En laling hubby dah datang……..pusing jap kekonon tengok2 sandle kat Scholl…tp takde yang berkenan…..last2 gi makan kat kedai makan belakang Kluang Mall…………

berselera anak dara aku makan erk…….padahal lauk hanya ayam goreng and ayur kobis goreng jer pun….sampai ke situ nasi tu hah……….

Aku makan Laksa Penang……….coz’ tengok kat menu..yang paling dpt sambutan kat situ cam Laksa Penang……..so, kasi try semangkuk….mmg best……mcm2 isi dia…..boleh returned datang sini lagi lain kali….