>ingat entry aku menang gap pyjama & bag hook dalam contest Saat Ceria Si Manja Bersama Atuk/Nenek…
ini ler rupa bag hook tu kan……….

so, apa kegunaannya?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tengok pic bawah nie.
Ladies !!! Having problem of where to place your handbag when you are at restaurant, office, hair/beauty salon, cafe or other public places?
“On the floor?” No! Definitely not hygienic.
” On the back of the chair?” No! Easy for someone to slip off.
“On my lap?” No, not the most comfortable and stylish solution either.

tu dia………….amacam! stylo tak….sangat ler berguna ok…..dah tak payah nak letak handbag kat lantai if pergi makan mana-mana restoran or menumpang handbag kat kerusi meja sebelah…buat sakit hati orang meja sebelah jer tengok kalau camtu…….ha ha ha…bukan takat orang meja sebelah menyampah…kalau kena kat aku pun aku menyampah….kerusi guna utk dia….dia pergi letak handbag semata………tak pasal2 orang lain tak cukup kerusi or kena tunggu turn…sian kan…