>

 *** sambungan aktiviti lepas majlis maulidur rasul

Lepas makan (ada ramai yang ingat tu nasi ambeng…bukan ler dear…tu nasi minyak berlaukkan ayam and daging )….before balik, Batrice requested nak main kejap kat mini playground yang ada kat sekolah dia nie…..adeh! udah ler panas giler….dia plak requested camtu……nak tak nak layan kan jer lah…ngan syarat…5 minit jer………

coz’ 5 minit jer pun………so, tu jer sempat aku snap2 kan……..ngan baju kurung ngan tudungnya…kemain lagi main tak hengat…siap panjat memanjat lagi tu……..