> betul…………..

aku memang sedang cari info pasal percutian dari blog masviona.com (MV) nie…..tak kisah ler cerita cuti-cuti dalam negera ke…luar negara ke…….tp yang utama buat masa sekarang nie….pasal cuti-cuti ke Bandung ler. he he hehe..

sebab apa aku suka cari info pasal cuti-cuti nie di blog MV….coz’ merata dah MV and Prebetsapu pergi cuti-cuti nie……antaranya :

 *** MV di perkarangan pintu masuk Forbidden City ***
1) Beijing – dekat sini jer ada 15 episode documentary citer2 pasal cuti-cuti ke Beijing tu…sangat ler detail kan…..dgn gambar2 yang menarik lagi tu.
*** pic MV & PS semasa cuti2 di BALI ***
2) Bali : Boleh Baca Pasal KOMPILASI CUTI KE BALI oleh MV

3) Ho Chi Min
 *** salah satu aktiviti yang best diaorg buat masa buat snorkeling ***
4) Perhentian Island
 *** MV and Kangaroo di Currumbin Wildlife Sanctuary ***
5) Gold Cost & Brisbane
 *** PS berlatarbelakangkan Eiffel Tower di Paris ***
6) East Europe (Tour De Paris – Belgium – Netherlands – London) – yang nie Prebetsapu pergi sorang. MV & Avin kena tinggal.

 *** pasangan ideal MV & PS di Tangkuban Parahu. Tempat Wajib datang if ke Bandung selain FO-FO yang berlambak2 tu ***
7) Bandung : yang nie memang aku khatamkan setiap entry. Tp MV & PS berhutang lagi episode pasal cuti-cuti di Bandung nie…bila nak update? he he he….tp best coz’ if ikut cara MV & PS bercuti di Bandung nie…memang boleh save $$$ banyak kegunaan shopping.  Datang Bandung tak payah sewa hotel mahal-mahal kan….yang penting hotel adalah bersih.  I like…..
dan yang terbaru sekali
 *** lagi ler best……konvoi dengan motorbike dari KL – HATYAI . Hebat tak hebat ler pasangan serasi nie kan…..***
9) Hatyai :

dan apa yang lebih menariknya……..setiap catatan perjalanan MV adalah sangat detail….day by day…..seronok ok baca………..rasa cam kita pun join sekali cuti-cuti tersebut.  Tak caya, ,korang pergi ler blog Masviona.com…..dokumentari perjalanan mereka sangat-sangat detail.

Nak tengok senarai entry dokumentari perjalanan MV & PS nie…sila ler check kat sidebar belah kanan Masviona.com yerk….

Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack