>Buat apa we’ll ke kedai nie?

nie hah! cermin mr. white kami dah retak seribu ko…..dah panjang dah retak nyer…..

tu….panjang nyer sampai tempat aku tunjuk tu….adeh!….sat lagi di biarkan lelama…makin teruk plak retaknyer tu…..buatnyer time aku yang drive cermin kereta nie berderai…tak ke naya tu….!

bukan tu jer 1…ada lagi 1…yang nie kena batu…..sila fokus pada tempat jari munggil tu tunjuk erkk.

tu ler tujuan utama we’ll ke kedai tu…………..tp before tu, laling hubby menyinggah tempat wakil insuran dulu ambil dokumen yang di perlukan.

Sambil2 tu…..Batrice buat kerja tak berfaedah….mengelap cermin ngan wet tissue…..adeh!…kena marah pun buat muka takde perasaan.

Sambil2 tunggu hubby masuk kedai tu settle apa yang patut……..we’ll duduk dalam kereta bersenang lenang….malas nak turun, kereta banyak, panas…..so, baik ler duduk diam2 dlm kereta sambil menikmati air cond yang sejuk nie………nanti dah siap…baru keluar, tukar masuk kereta wira …..keh keh ekeh…lupa plak nak habaq, aku ngan Batrice naik mr white…while hubby drive si wira tu…so, senang…..if ok, tinggalkan mr white nie utk di kerjakan…so…we’ll naik ler si wira yang banyak berjasa tu gi makan……

 *** motif ambil gambar muncung2 mulut?***

tp…………mana boleh duduk diam2 tawadduk dlm kereta tu kan………..kerja giler bercamwhore ngan Batrice dalam kereta…………layan kan jer lah yerk…

*** aksi : saya yang comel! batrice jer lah comel yerk ***
*** aksi : saya sayang budak nie….tp budak nie suka buat mulut aliean camtu ***
***aksi : yummy….mama saya sedap! lemak berkrim ***
*** aksi : shiiii…………..diam2 ada cerita baik punya ***
*** aksi : flying kiss untuk peminat saya…ko ingat ko artis? (ha ha ha giler perasan ok)***
*** aksi : gadis james bond !***
*** aksi : ada aku kesah ***
*** aksi : mendajal anak sendiri….keh keh keh keh…***
Puas bercamwhore…sekali laling hubby kata : jom…tak jadi arr…..stok cermin takde…..adeh!….