>

aduh….jerawat merata-rata sejak 2 minggu nie…..selalu tu stok keluar barang seketul dua jer…la nie….berderet2 dia keluar kat area dagu and pipi kiri….h u hu hu……

korang ada ke petua nak kurangkan jerawat nie?
nak kata salah makan………hurm! rasanya memang aku takde makan belacan lately
cuma biasalah….sebulan sekali sure dia keluar seketul dua sebagai tanda kawan baik nak datang…..agak2 nya coz’ kawan baik last month lewat almost 3 minggu datang…dia balas dendam pakat keluar banyak2 tu kot!.

tak suka bila jerawat keluar….hu hu hu..cam makin hodoh jer nampak muka nie.