>Aduh……blog aku kena virus malware ker?
korang ada masalah nak masuk tak…..if ada..please bagi tahu erk…..coz’ one of my friends ada give notice that my blog kecil nie ada malware virus…so, dia tak berani masuk …takut effect kat blog dia plak……hu hu hu hu….camne erkkkk

aku dah try godek2 apa yg patut……dah check status kat google webmaster tools pun ….

tp resultnya…….GOOGLE HAS NOT DETECTED ANY MALWARE ON THIS SITE.

so…apakah yang menyebabkan mereka tak boleh nak masuk my blog nie……..

sedikit info about malware :

The term “malware” covers all sorts of malicious software designed to harm a computer or network. Types of malware include (but are not limited to) viruses, works, spyware, and Trojan horses. If you’ve been hacked you’ll know it, because readers will see a warning when they try to visit it from the search results pages. In addition, if you’re a verified siteowner in Google Webmaster Tools, Google will notify you through the message center.

Punca :

from apa yang ayu ibu aqeel info aku…blog aku terjejas coz’ ada mengandungi contest from suke2blogspot.com. haiyaaa….mana datang nya  yerk …..rasa takde plak aku follow blog tu…takpe…sat lagi aku check ikut tunjuk ajar ayu ibu aqeel nie.

Kesan Walmare :
Nie yang sadis nie……traffice ke blog akan merundum.  Patut ler…..tak ramai yang masuk blog aku 2 -3 hari nie(walaupun hari2 biasa tu…..takde ler mencanak naik pun kan readers blog aku nie)…ingat kan coz’ korang2 still bercuti2 malaysia lagi…..rupa2nya angkara si Malware nie…..adeh.