>

just simple & small celebration….even dah potong kek on 23rd tu….but, coz’ kali nie kumpul reramai ngan sepupu sedara mak sedara pak sedara atuk nenek sedara and oyang…kita potong kek sekali sempena besday Batrice…..he he he….berapa banyak potong kek daaaaa setahun utk besday anak dara tu……..

yup………..seperti yang di janjikan dan seperti yang telah di requested oleh anak dara kesayangan hamba tu……kek Barbie for her….pink kaler ngan munga2 gitewww……sangat2 ler dia teruja masa aku ambil kek barbie tu untuk dia……4-5 dok jeling seat belakang nak check kek barbie dia..btw…aku order kek barbie ngan kak liza…….orang yang aku order kek untuk majlis adik2 aku dulu………so, otw nak balik Tenggaroh tu, jumpa kak liza sambil collected kek sekali.

supposed kek nei tak bertingkat…but coz’ last mesej aku tu kak liza tak buka & baca..maka jadi ler kek besday Batrice ada 2 tingkat….pergh..cam kek wedding plak yerk……..yang jadi 2 tingkat tu coz’ kek base tu kak liza buat kek sponge jer….yang kek barbie nyer kek coklat…so, nak stack kek barbie atas kek base nie takut runtuh ler plak, coz’ takut kek sponge tu tak mampu nak tampung berat kek barbie tu…if kek base tu pun guna kek coklat cam kek barbie tu..takde ler dia jadi dua tingkat camtu….takpelah..apa2 pun aku puas hati ngan hasil tangan kak liza.

tp yang geramnya tu……….time panggil nak potong kek nie……kemain liat lagi si Batrice…time tu sumer jemputan dah start beransur balik sorang by sorang….tinggal sedara mara jer pun…and orang2 rewang kat dapur…..memang saja tunggu orang tak ramai baru aku buat cutting session nie……Batrice plak time tu tengah ligat main ngan Abg Arif dia…makanya dia mcm takde perasaan nak potong kek…ceh! mama ko yang berkobar2 tau…ko buat dek jer erk bila nak potong kek.

tp bila dia dah tengok sendiri kek tu depan mata……….baru ler dia excited. Dia punya besday…dia sendiri yang nyanyi lagi besday dia…ha ha ha ha….so funny!.

muka keterujaan potong kek barbie dia……..

itu jer yang termampu mama buat untuk anak mama tersayang…….apa2 pun..kasih sayang mama & papa tak ternilai dan tak mampu di nilai dengan wang ringgit………love u sayang. Hope anak mama membesar sebagai anak yang solehah, anak yang sentiasa membahagiakan maam & papa dan anak yang di berkati di dunia dan akhirat.